Ajankohtaista

Aikuisten ryhmien osalta kevään toiminta on peruttu toistaiseksi

Essoten uudet suositukset tulivat  20.1. Suositusten mukaan aikuisten joukkueurheilun ja kontaktilajien harrastustoiminta sisätiloissa suositellaan tauotettavaksi, jos turvavälejä ei voida säilyttää. Suositus on voimassa toistaiseksi. Mikkelin kaupunki on päättänyt, etteivät tarjoa seuroilla käyttöön salivuoroja aikuisten liikuntaa varten.

Aikuisten ryhmien osalta  toiminta perutaan toistaiseksi ja palautamme kevään ryhmiin ilmoittautuneiden maksut. Täytäthän seuraavan lomakkeen, jotta voimme palauttaa rahat oikealle tilille https://forms.gle/7r2GzKA2qM7mvCUw9

Toivomme, että kevään aikana pystymme tarjoamaan yksittäisiä aikuisten kuntoliikuntatunteja tai lyhyitä jumppajaksoja. Katsomme tilannetta kun suositukset sallivat jälleen kokoontumiset. Ilmoittelemme heti asiasta kun saamme taas treenata.