Ajankohtaista

Seuraa sähköpostiasi. Ryhmien tervetulokirjeet ja mahdolliset peruutukset sähköpostissa!

Viime viikon alusta alkaen ovat ohjaajamme lähetelleet tervetulokirjeitä ryhmiin, joiden aloittaminen on varmistunut. Jos osallistumismäärät ovat olleet pieniä, olemme yhdistäneet ja peruneet ryhmiä. Kirjeet tulevat osoitteesta mikkelinvoimistelijat@hoika.net tai info@hoika.net. Ikävä kyllä osa sähköpostipalvelimista tulkitsee sähköpostit markkinoinniksi tai roskaposteiksi, joten sähköposteja pitää välillä etsiä. Jos näin on käynyt niin ”opetathan” sähköpostipalvelintasi ja valitset lähettämällemme kirjeelle oikean luokan, jotta jatkossa saisit kirjeet helposti näkyviin.

Jos ryhmäsi näkyy yhä nettisivuillamme, niin ryhmä käynnistyy. Jos kuitenkin tervetulokirje on kadonnut matkalla, ja haluat lisäinfoa niin olethan yhteydessä toiminnanjohtajaamme Tarjaan (toimisto@mivo.fi tai 0407375330) tai ryhmäsi ohjaajaan.

Jos ryhmäsi on kadonnut nettisivuiltamme ja Hoikasta ja et ole saanut tietoa ryhmän peruuntumisesta niin olethan yhteydessä tästäkin asiasta toiminnanjohtajaamme (toimisto@mivo.fi tai 0407375330). Katsomme soveltuvan ryhmän peruuntuneen tunnin tilalle tai palautamme rahat.