Ajankohtaista

Cheerleading-kilpailut ensimmäistä kertaa Mikkelissä!

Mikkelin Voimistelijat järjestää yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa Cheerleading Start itä -kilpailut lauantaina 18.2.2023 Saimaa Stadiumilla.

 

Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä kilpaurheilulaji, jonka harrastus Suomessa on jatkuvassa kasvussa. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän. Cheerleadingissä on kaksi alalajia, cheerleading ja cheertanssi. Start-kilpailut ovat Suomen Cheerleadingliiton tukemaa toimintaa, jotka toteutetaan kunkin alueen seurojen itse organisoimana. Start-kilpailut on tarkoitettu vastaamaan alueiden omia tarpeita ja täydentämään kilpailukalenteria. Mikkelin kilpailuissa joukkueilla on vaihtoehtona yli 20 eri sarjaa ja paikalle on tulossa yli 600 urheilijaa valmentajineen ja huoltojoukkoineen. Mikkelin Voimistelijoiden cheerleadingjoukkueet aloittavat oman kisakautensa näissä kotikisoissa. Mikkelin Voimistelijoilla on takana 10 vuoden kokemus cheerleading-valmennuksesta ja lajin harrastajia on 7:ssä eri-ikäisistä koostuvissa ryhmissä yhteensä jo yli 170.

Lisätietoja kilpailuista voit lukea www.mivo.fi/tapahtumat -sivulta. Cheerleadingistä lajina sekä yleistä tietoa lajin kilpailutoiminnasta löydät verkkosivulta www.scl.fi. Kysymykset kilpailujen järjestelyistä osoitetaan Mikkelin Voimistelijoiden seuratyöntekijälle ja kilpailujen tiedotuksesta vastaavalle Mirka Jussilalle 040-5249799 tai toimisto@mivo.fi

Lisätietoja sekä liput ostettavissa tapahtuman nettisivulta