Aerodance Mint (aikuiset)

Aerodance tuntimme ovat sekoitus aerobicia ja tanssia.  Tunneilla keskitymme askel- ja tanssisarjoihin nopeatempoisen musiikin tahdissa Lisäksi  kokeilemme hiukan kilpa-aerobicin lajinomaisia harjoitteita kuten punnerruksia ja haarapitoja. Mukaan voi tulla ilman aiempaa kokemusta lajista. Nappaa kuitenkin mukaan kenkien lisäksi myös juomapullo ja pyyhe hien pyyhkimistä varten, sillä tällä tunnilla virtaa varmasti hiki

Ohjaajana Saara ja Siiri Paavilainen

Hinta 59€ koko syksy + 10€ jäsenmaksu / syyskausi
47,20€ eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat +10€ jäsenmaksu / syyskausi

Maksat vain kolmesta ensimmäisestä ilmoittautumisestasi täyden hinnan, Neljännestä ilmoittautumisesta saat 95% alennuksen ja lopuista ilmoittautumisistasi et maksa mitään. Voit siis varata itsellesi jumppapaikan niin monesta ryhmästä kuin haluat, hinta ei nouse enää viidennen jumpan jälkeen. Huomioithan että Hoikassa hinta määräytyy ryhmien valinta järjestyksessä.

Muista varata kaikki jumpat joissa käyt. Varaathan kuitenkin paikan vain sellaisista jumpista, joissa käyt. Näin saamme mahdollisimman monelle halukkaalle tarjottua jumppapaikan. Jos olet poissa jumpasta yli kolme kertaa peräkkäin, etkä ilmoita poissaolosta ja kiinnostuksestasi jatkaa kyseistä jumppaa, sinut poistetaan jumppalistoilta ja varapaikalla olija saa paikkasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kolmatta poissaoloa toimistolle osoitteeseen toimisto@mivo.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu välineiden riittävyyden ja koronarajoituksien takia.