Äitiysbarre

Barre pohjautuu klassisen baletin liikkeisiin ja toteutetaan nimensä mukaisesti balettitangon eli barren äärellä. Barre toimii loistavasti raskausajan ja synnytyksen jälkeisen ajan liikuntamuotona. Äitiysbarressa otamme huomioon kehon muuttuvan ryhdin ja tasapainon jolloin tiedostetusti harjoittelemme näitä osa-alueita rauhallisella tahdilla, lantionpohjanlihasten harjoittelua unohtamatta.

Barressa kehittyminen tarkoittaa parempaa kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Ne kehittyvät parhaiten toistojen ja säännöllisen harjoittelun kautta.

Ryhmään voit ilmoittautua mukaan raskauden missä vaiheessa tahansa, sekä  synnytyksen jälkeen yhdessä vauvan kanssa, jolloin vauva seuraa harjoittelua lattialla tai sitterissä.

Ohjaajana Anu Palhomaa

Hinta 59€ koko syksy + 10€ jäsenmaksu / syyskausi
47,20€ eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat +10€ jäsenmaksu / syyskausi

Maksat vain kolmesta ensimmäisestä ilmoittautumisestasi täyden hinnan, Neljännestä ilmoittautumisesta saat 95% alennuksen ja lopuista ilmoittautumisistasi et maksa mitään. Voit siis varata itsellesi jumppapaikan niin monesta ryhmästä kuin haluat, hinta ei nouse enää viidennen jumpan jälkeen. Huomioithan että Hoikassa hinta määräytyy ryhmien valinta järjestyksessä.

Muista varata kaikki jumpat joissa käyt. Varaathan kuitenkin paikan vain sellaisista jumpista, joissa käyt. Näin saamme mahdollisimman monelle halukkaalle tarjottua jumppapaikan. Jos olet poissa jumpasta yli kolme kertaa peräkkäin, etkä ilmoita poissaolosta ja kiinnostuksestasi jatkaa kyseistä jumppaa, sinut poistetaan jumppalistoilta ja varapaikalla olija saa paikkasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kolmatta poissaoloa toimistolle osoitteeseen toimisto@mivo.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu välineiden riittävyyden ja koronarajoituksien takia.