Crosstraining

Crosstraining-harjoittelu yhdistää voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelua monipuolisella tavalla. Tunnilla käytetään välineinä esimerkiksi kahvakuulia ja painotankoja. Tunti sisältää lihaskuntoharjoittelua ja sykettä nostavia askellus-/hyppyosioita. Toistomäärän voit säätää itselle sopivaksi, sillä työskentelemme pääasiassa omaan tahtiin kannustavan taustamusiikin ja ryhmän siivittämänä.

HUOM! Tunnit alkavat jo 28.8. Tunteja ei järjestetä 11.9.

Ohjaajana Taija Jäppinen.

Hinta 59€ koko syksy + 10€ jäsenmaksu / syyskausi
47,20€ eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat +10€ jäsenmaksu / syyskausi

Maksat vain kolmesta ensimmäisestä ilmoittautumisestasi täyden hinnan, Neljännestä ilmoittautumisesta saat 95% alennuksen ja lopuista ilmoittautumisistasi et maksa mitään. Voit siis varata itsellesi jumppapaikan niin monesta ryhmästä kuin haluat, hinta ei nouse enää viidennen jumpan jälkeen. Huomioithan että Hoikassa hinta määräytyy ryhmien valinta järjestyksessä.

Muista varata kaikki jumpat joissa käyt. Varaathan kuitenkin paikan vain sellaisista jumpista, joissa käyt. Näin saamme mahdollisimman monelle halukkaalle tarjottua jumppapaikan. Jos olet poissa jumpasta yli kolme kertaa peräkkäin, etkä ilmoita poissaolosta ja kiinnostuksestasi jatkaa kyseistä jumppaa, sinut poistetaan jumppalistoilta ja varapaikalla olija saa paikkasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kolmatta poissaoloa toimistolle osoitteeseen toimisto@mivo.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu välineiden riittävyyden ja koronarajoituksien takia.