Kesälläkin treenataan! Luvassa akroa, kuntojumppaa ja joogaa.

#TULE #TEE #ONNISTU

Toimintamme on käynnissä  alle 12-vuotiaiden osalta 7.1.2021 alkaen. Yli 12-vuotiaiden ryhmät pääsevät kaikki treenaamaan 23.4. alkaen.
Aikuisille yksittäisiä tunteja toukokuussa 4.5. alkaen ja kesäjumpat mikkelipuistossa 8.6. alkaen.

Ilmoittautumiset aikuisten toukokuun jumppiin 20 hengen osallistumisrajoituksen vuoksi sähköpostilla viimeistään jumppapäivänä klo 12 mennessä: Ilmoittautumiset@mivo.fi.

Pidettävät tunnit löydät harrasteliikunta aikuiset osasta.

Aikuinen, muistathan maksaa jäsenmaksusi, jotta voit osallistua tunneille toukokuussa ja kesäjumpissa (kevään 2021 10€ jäsenmaksulla voit käydä kertamaksulla sekä toukokuun tunneilla että kesäjumpassa) .

 

Ilmoittautumiset syksylle 2021 alkaa lapsien ja nuorten ryhmien osalta 2.8. klo 12 ja aikuisten ryhmien osalta 9.8. klo 12. Päivitämme syksyn tunnit ja tuntikuvaukset touko-kesäkuussa.

Lue lisää tuntitarjonnastamme (kevät 2021)
Ilmoittaudu mukaan tästä! 

Olemme huomioineet mahdollisen koroanaepidemian uusiutumisen myös keväällä ja sen vaikutukset toimintaamme. Jos joudumme keskeyttämään toimintamme keväällä 2021, on osallistujillamme mahdollisuus osallistumismaksujen palautuksiin.
Lue lisää täältä

Tunneillamme noudatamme aina voimassa olevia alueellisia suosituksia. Voit siis ilmoittautua ryhmiimme turvallisin mielin!

 

MiVo (Mikkelin Voimistelijat) tarjoaa harrasteliikuntaa kaiken ikäisille. Lajeinamme ovat cheerleading, tanssi sekä voimistelun lajeista akro, aerobic ja tanssillinen voimistelu. Alle kouluikäisten tunneilla tarjoamme perusliikuntataitojen opettelua tutustuen myös eri voimistelulajeihimme. Aikuisille tarjoamme voimistelulajien ja tanssin lisäksi kuntoliikuntaa esim. kahvakuulassa, kuntojumpassa ja kehonhuollossa.

Me mivolaiset muodostamme yhteisön, jossa liikkuu vuosittain noin tuhat ihmistä. Haluammekin tuoda yhteisöllisyyttä jäsenillemme erilaisin tapahtumien, yhteisten liikuntahetkien ja liikuntamatkojen kautta. Tervetuloa mukaan!

Aikuiset

Kilpa-aerobic

Tanssi

Perheliikunta

Alle kouluikäiset

Tanssillinen voimistelu

Cheerleading

Akro