Kevennetty liikunta

Tunti aloitetaan lämmitellen, jonka jälkeen keskitytään lihaskunto-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteisiin. Tunnin lopussa huolletaan kehoa noin 15 min ajan. Harjoitteisiin saa myös helpotettuja vaihtoehtoja, joten tunti soveltuu eri-ikäisille ja myös vähemmän liikuntaa harrastaneille henkilöille. Joskus käytämme myös välineitä, kuten palloja, keppejä tai kuminauhoja. Tunnilla ei ole hyppyjä, mutta mennään lattiatasolle, jolloin vaihtoehtona on jatkaa istuen tuolilla.

Tervetuloa nauttimaan liikkeestä ja kohottamaan kuntoa!

Ohjaaja: Maarit Partanen
Varusteet: Jumppa-alusta/-matto, joustavat sisäliikuntavaatteet, sukkasillaan tai jumppatossut, juomista
Hinta: 69€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu.
Syyskauden pituus: 28.8.-4.12.2023. Harjoituksia ei järjestetä syyslomaviikolla 43 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 34. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 34 mikäli ryhmä joudutaan perumaan.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.