Acro Zeodary

Haluaisitko yhdistää akron nostoja ja heittoja koreografioiksi? Sitoa liikkeet tanssin ja yksilöakrobatian keinoin tarinaksi?

Uusi ryhmämme Acro Zeodary on esiintyvä ryhmä akroa jo harrastaneille nuorille ja aikuisille. Tavoitteenamme on osallistua seuran näytöksiin ja esimerkiksi Voimistelun Lumo-kisoihin. Pääpaino harjoituksissa on koreografian liikkeiden opettelu ja koreografian teko.
Ryhmään osallistuaksesi sinulla tulee olla hallussa akrobatian alkeet niin yksilö- kuin pariliikkeissäkin.
Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin.

Jos olet epävarma mihin ryhmään ilmoittautua, ole rohkeasti yhteydessä akro@mivo.fi

Ohjaaja: Tarja Ikonen
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 150€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu.

Kevätkauden pituus: 8.1.-12.5.2024 Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 mikäli ryhmä joudutaan perumaan.

Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.