Acro Za’atar

Aikuisten akrobatiavoimistelun jatkoryhmämme tarjoaa haasteita niin uskallukselle kuin kehollekin! Akrotunneilla teemme yksilöharjoituksia kuin pari- ja ryhmänostoja. Jatkoryhmässä liikkeitä sidotaan sarjoiksi, joka vaatii liikkeeseen osallistujilta enemmän kehonhallintaa ja yhteistyötaitoja muiden osallistujien kanssa.

Harjoituksissa on luvassa niin naurua kuin onnistumisiakin, hikeä ja kavereiden tukea. Ryhmään osallistuaksesi sinulla tulee olla hallussa akrobatian alkeet niin yksilö- kuin pariliikkeissäkin.

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Ryhmässä on mahdollista suorittaa Starttimerkki ja akron pronssimerkki.

Ohjaajat: Tarja Ikonen
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 150€ osallistumismaksu/kausi + 10€ jäsenmaksu. Osallistujan suorittaessa merkkejä, osallistuja maksaa itse lisenssimaksut (Stara-lisenssi 10,50€ / Pronssimerkin harrastelisenssi 20€)
Kevään kauden pituus: 12.1.-8.5.2022. Harjoituksia ei järjestetä 2.3. hiihtolomaviikolla.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 2.1. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille.