Acro Za’atar

Aikuisten akrobatiavoimistelun jatkoryhmämme tarjoaa haasteita niin uskallukselle kuin kehollekin! Akrotunneilla teemme yksilöharjoituksia kuin pari- ja ryhmänostoja. Jatkoryhmässä liikkeitä sidotaan sarjoiksi, joka vaatii liikkeeseen osallistujilta enemmän kehonhallintaa ja yhteistyötaitoja muiden osallistujien kanssa.

Harjoituksissa on luvassa niin naurua kuin onnistumisiakin, hikeä ja kavereiden tukea. Ryhmään osallistuaksesi sinulla tulee olla hallussa akrobatian alkeet niin yksilö- kuin pariliikkeissäkin.

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Kevätnäytös lauantaina 29.4.2023.

Jos olet epävarma mihin ryhmään ilmoittautua, ole rohkeasti yhteydessä akro@mivo.fi

Ohjaajat: Martiina Väisänen
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 150€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu.
Kauden pituus: 9.1.-7.5.2023. Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.