Goldstones

JOUKKUETTA EI SYYSKAUDELLA 2023!!!

Goldstones on aikuisten cheerleading harrastejoukkue, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa lajin eri osa-alueita. Joukkue on tarkoitettu vuonna 2008 ja sitä aikaisemmin syntyneille urheilijoille. Tervetuloa mukaan meidän rentoon porukkaan!

GOLDSTONES SUOMISPORT ILMOITTAUTUMISSIVU

SEURAN JÄSENEKSI LIITTYMINEN (Pakollinen kaikille cheerin urheilijoille, jäsenmaksu 20€/kausi): https://seurat.suomisport.fi/invite/8f0c110d-bf55-4740-9143-9d5fb9a3282d

Valmentajat:
Treeniaika:

Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät, juomapullo. Pitkät hiukset kiinni ja kaikki korut pois.
Hinta: 183€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu + harrastelisenssi 15€.
Lisäksi jokainen osallistuja voi halutessaan tilata joukkueen treenipaidan. Treenipaidan tilaaminen ei ole pakollista.
Kauden pituus:
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.
Kilpailutaso: Cheer aikuiset
Level: 2-3

LISENSSIUUDISTUS:

Uudistuksen myötä jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Aikaisempina kausina lisenssi on ollut pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille, mutta uudistuksen myötä valikoima täydentyy liikkujan harrastelisenssillä. Ryhmä on valmiiksi vakuutettu jumppaturvalla, joten valitkaa lisenssivaihtoehdoista VAKUUTUKSETON HARRASTELISENSSI (hinta 15€).

Lisenssit ovat ostettavissa Suomisportista 1.8.2023 alkaen. Harrastejoukkueiden harrastelisenssi vaaditaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 34. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 34 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.