Sunstones

Sunstones on mini-ikäisten cheerleading level-1 kilpajoukkue. Joukkue on suunnattu vuonna 2009-2012 syntyneille urheilijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta cheerleadingistä. Treeneissä harjoittelemme kaikkien cheerin osa-alueiden level 1 taitoja. Osallistumme kauden aikana 2-3 kisoihin, seuran näytöksiin ja muihin mahdollisiin esityksiin.

Joukkueella on kauden aikana myös leirejä joihin tulee sitoutua. Leireistä, kisamatkoista, lisensseistä, osallistumismaksuista ja mahdollisista varustehankinnoista tulee lisäkuluja kauden aikana. Joukkueeseen sitoudutaan syys- ja kevätkauden ajaksi.

Sunstonesiin pääsee tasokokeiden kautta, joista infotaan seuran ja joukkueen somen kautta.

Valmentajat: Peppiina Hämäläinen, Nelli Pursiainen, Sofia Kukkasniemi
Varusteet:
Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät. Juomapullo.
Hinta: 
140€ osallistumismaksu + 10€ jäsenmaksu.
Lisäksi jokainen osallistuja kustantaa itse mm. esiintymisvaatteet, kisalisenssin, kisakulut sekä mahdolliset leiritykset.
Kauden pituus: 5.8.-12.12.2021. Treenejä ei pidetä syyslomalla (vko 43)
Vakuutus: 
Ryhmään osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta, koska kyseessä on kisajoukkue.
Kisoihin tähtäävissä joukkueessa olevan tulee hankkia itse itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista. Katso lisää täältä (Vakuutukset) 
Kilpailutaso: Cheer minit alkeistaso
Level: 1

Lisätietoa joukkueesta:
Emmi Immonen, cheerleading lajivastaavacheerleading@mivo.fi

Joukkueen täydennys

Joukkuetta täydennetään syksylle 2009-2012 syntyneillä urheilijoilla. Joukkueen täydennys järjestetään sähköisesti hakulomakkeen sekä hakijan lähettämien videoiden avulla. Hakulomake sekä videot tulee olla lähetettyinä viimeistään maanantaina 31.5.2021. 

Hakulomake: https://forms.gle/62MUXPuRB8hBEsdH9

 

HUOM! Sunstones-joukkue on kisoihin tähtäävä ryhmä. Näin ollen jokaisen joukkueessa olevan tulee hankkia itselleen lisenssi sekä cheerleadingin kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista.

Vakuutuksen voit hankkia omasta vakuutusyhtiöstäsi tai lisenssin oston yhteydessä. Tarkistathan jo voimassa olevat vakuutuksesi, kattavatko ne cheerleadingin harjoittelun ja kilpailuihin osallistumisen.

Lisenssin ja vakuutuksen voit ostaa Suomisportin sivuilta. Suomen
Cheerleadingliiton sivuilta löydät hyvät ohjeet lisenssin ja vakuutuksen ostoon
https://www.scl.fi/wp-content/uploads/2016/06/Ohje_lisenssin_ostoon_Suomisport.pdf