Sapphires

Sapphires on mini-ikäisten cheerleading level-2 kilpajoukkue. Joukkue on suunnattu vuonna 2009-2013 syntyneille urheilijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta cheerleadingistä. Treeneissä harjoittelemme kaikkien cheerin osa-alueiden level 2 taitoja. Osallistumme kauden aikana 2-3 kisoihin, seuran näytöksiin ja muihin mahdollisiin esityksiin.

Sapphiresiin pääsee valintatreenien kautta, joista infotaan seuran ja joukkueen somen kautta.

Ryhmä osallistuu seuran kevätnäytökseen lauantaina 29.4.2023.

Valmentajat: Emma Turunen, Peppiina Hämäläinen ja Veera Paasonen
Treeniajat: Maanantai klo 17:30-19, Saimaa Stadiumi
Keskiviikko klo 17-18:30, Saimaa Stadiumi
Sunnuntai klo 18-20, Lyseon pieni sali
Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät. Juomapullo ja hiukset kiinni.
Hinta: 278€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu. (Osallistumismaksuun sisältyy kauden aikana järjestettävät leirit)
Lisäksi jokainen osallistuja kustantaa itse mm. kilpailuvaatteet, kisalisenssin, sekä kisakulut. Jokainen osallistuja voi halutessaan tilata myös joukkuepaidan. Joukkuepaidan tilaaminen ei ole pakollista.
Kauden pituus: 9.1.-4.6.2023. Harjoituksia ei järjestetä hiihtolomalla (vko 9)
Vakuutus:
Ryhmään osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta, koska kyseessä on kisajoukkue.
Kisoihin tähtäävissä joukkueessa olevan tulee hankkia itse itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista. Katso lisää täältä (Vakuutukset)
Kilpailutaso: Cheer minit keskitaso
Level: 2

Lisätietoa joukkueesta:
Emmi Immonen, cheerleading lajivastaava cheerleading@mivo.fi

HUOM! Sapphires-joukkue on kisoihin tähtäävä ryhmä. Näin ollen jokaisen joukkueessa olevan tulee hankkia itselleen lisenssi sekä cheerleadingin kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista.

Vakuutuksen voit hankkia omasta vakuutusyhtiöstäsi tai lisenssin oston yhteydessä. Tarkistathan jo voimassa olevat vakuutuksesi, kattavatko ne cheerleadingin harjoittelun ja kilpailuihin osallistumisen.

Lisenssin ja vakuutuksen voit ostaa Suomisportin sivuilta. Suomen
Cheerleadingliiton sivuilta löydät hyvät ohjeet lisenssin ja vakuutuksen ostoon
https://www.scl.fi/wp-content/uploads/2016/06/Ohje_lisenssin_ostoon_Suomisport.pdf

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.

 

Yhteistyössä kaudella 2022-23 kohti Mikkelin Start Itä kisoja