Sapphires

Sapphires on youth-ikäluokan levelillä 2 kisaava joukkue. Joukkue on suunnattu vuonna 2009-2012 syntyneille urheilijoille. Treeneissä harjoittelemme kaikkien cheerleadingin osa-alueiden level 2 taitoja. Osallistumme kauden aikana 3 kisoihin, seuran näytöksiin ja muihin mahdollisiin esiintymisiin. Sapphiresin kokoonpano valitaan vuosittain kesäkuussa järjestettävissä valintatreeneissä.

SAPPHIRES SUOMISPORT ILMOITTAUTUMISSIVU
https://www.suomisport.fi/events/948f80f0-0074-489e-a047-7df12bba611b

SEURAN JÄSENMAKSU (Pakollinen kaikille cheerin urheilijoille, jäsenmaksu 20€/kausi).
Maksetaan Suomisportissa, maksut välilehdellä.

Valmentajat: Emma Turunen, Peppiina Hämäläinen ja Veera Paasonen
Treeniajat: Maanantai klo 18:30-20, Saimaa Stadiumi
Keskiviikko klo 16.30-18, Saimaa Stadiumi
Sunnuntai klo 16-18, Saimaa Stadiumi
Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät, juomapullo. Pitkät hiukset kiinni ja kaikki korut pois.
Hinta: 300€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu/kausi. Osallistumismaksuun sisältyy kauden aikana järjestettävät leirit (poislukien ulkopuolisesta leirivalmentajasta aiheutuvat kulut).
Lisäksi jokainen osallistuja kustantaa itse mm. kilpailuvaatteet, kisalisenssin, vakuutuksen sekä kisakulut.
Kauden pituus: 8.1-31.5.2024. Harjoituksia ei järjestetä talvilomalla viikolla 9.
Vakuutus:
Ryhmään osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta, koska kyseessä on kisajoukkue. Kilpajoukkueessa olevan tulee hankkia itse itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista. Katso lisää täältä (Vakuutukset)
Kilpailutaso: Cheer youth keskitaso
Level: 2

Lisätietoa joukkueesta:

Martiina Väisänen, cheerleading lajivastaava cheerleading@mivo.fi

HUOM! Sapphires on kilpaileva joukkue. Näin ollen jokaisen joukkueessa olevan tulee hankkia itselleen lisenssi sekä cheerleadingin kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista.

Vakuutuksen voit hankkia omasta vakuutusyhtiöstäsi tai lisenssin oston yhteydessä. Tarkistathan jo voimassa olevat vakuutuksesi, kattavatko ne cheerleadingin harjoittelun ja kilpailuihin osallistumisen.

Lisenssin ja vakuutuksen voit ostaa Suomisportin sivuilta. Suomen
Cheerleadingliiton sivuilta löydät hyvät ohjeet lisenssin ja vakuutuksen ostoon
https://www.scl.fi/wp-content/uploads/2016/06/Ohje_lisenssin_ostoon_Suomisport.pdf

Cheerleading Sapphires 2023-2024