Sapphires

Sapphires on mini-ikäisten cheerleading level-2 kilpajoukkue. Joukkue on suunnattu vuonna 2009-2012 syntyneille urheilijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta cheerleadingistä. Treeneissä harjoittelemme kaikkien cheerin osa-alueiden level 2 taitoja. Osallistumme kauden aikana 2-3 kisoihin, seuran näytöksiin ja muihin mahdollisiin esityksiin.

Joukkueella on kauden aikana myös leirejä joihin tulee sitoutua. Leireistä, kisamatkoista, lisensseistä, osallistumismaksuista ja mahdollisista varustehankinnoista tulee lisäkuluja kauden aikana. Joukkueeseen sitoudutaan syys- ja kevätkauden ajaksi.

Sapphiresiin pääsee tasokokeiden kautta, joista infotaan seuran ja joukkueen somen kautta.

Valmentajat: Aino Jukarainen, Sohvi Mäkelä, Emma Turunen
Treeniajat: Keskiviikko klo 18:30-20, Saimaa Stadiumi
Torstai klo 17:30-19, Saimaa Stadiumi
Sunnuntai klo 18-20, Lyseon pieni sali
Varusteet:Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät. Juomapullo.
Hinta: 258€ osallistumismaksu/kausi + 10€ jäsenmaksu.
Lisäksi jokainen osallistuja kustantaa itse mm. esiintymisvaatteet, kisalisenssin, kisakulut sekä mahdolliset leiritykset. Jokainen osallistuja voi halutessaan tilata myös joukkueen treenipaidan. Treenipaidan tilaaminen ei ole pakollista.
Syksyn kauden pituus: 4.8.-12.12.2021. Harjoituksia ei järjestetä syyslomalla (vko 43)
Kevään kauden pituus: 12.1.-8.5.2022. Harjoituksia ei järjestetä 27.2.-3.3. hiihtolomaviikolla.
Vakuutus:
Ryhmään osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta, koska kyseessä on kisajoukkue.
Kisoihin tähtäävissä joukkueessa olevan tulee hankkia itse itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista. Katso lisää täältä (Vakuutukset)
Kilpailutaso: Cheer minit keskitaso
Level: 2

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 2.1. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille.