Erityistä VoiMaa (erityisliikunta)

Erityistä VoiMaa ryhmämme ovat suunnattuja erityistä tukea tarvitseville lapsille, jotka eivät halua osallistua normaaliin toimintaamme. Ryhmäkokomme Erityistä VoiMaa -ryhmissä on muita ryhmiämme pienempiä. Koulutamme mahdollisuuksien mukaan kaikki ohjaajamme kohtaamaan myös erityislapsia ryhmissä, mutta Erityistä VoiMaa -ryhmien ohjaajat ovat mm. oman koulutuksensa kautta syventyneet erityistä tukea tarvitsevien lasten kohtaamiseen.

Olemme mukana syksyllä 2021 Voimisteluliiton Erityistyistä VoiMaa -hankkeessa ja tavoitteenamme on kehittää seuramme erityisliikuntaa tulevina vuosina. Hankkeesta voi lukea lisää Voimisteluliiton sivuilta

Kaikille tunneillemme voi osallistua avustajan kanssa. Avustajasta emme veloita lisämaksua (katso lisätietoja täältä). Lasten ja nuorten ryhmissä avustajan tulee liikkua ryhmän mukana, sillä tämä tukee kaikkien lapsien aktiivisuutta tunnilla.

SYKSYN 2021 ERITYISTÄ VOIMAA TREENIKALENTERI

Syksyn kautemme starttaa käyntiin 30.8. Vietämme syyslomaa viikolla 43 ja kautemme loppuu 12.12.2021.

Muutokset treenikalenteriin ovat mahdollisia. Ilmoittautuminen alkaa 2.8. klo 12:00.

Erityistä Voimaa ryhmät ovat integroituja kaikille avoimiin ryhmiimme tänä syksynä. Syksyn aikana pyrimme järjestämään lyhytkursseja toiminnastamme.