Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobic on sähäkkyyttä, nopeita hyppyjä ja räjähtävää energiaa sekä intensiivisiä liikkeitä.  Laji vaatii urheilijalta luovuutta ja esiintymisrohkeutta sekä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja anaerobista kestävyyttä. Laji on saanut vaikutteita tanssista, voimistelusta ja brasilialaisesta kamppailulajista, capoeirasta. Kaikkea tätä harjoitellaan MiVon uudessa lajissa kilpa-aerobicissä. Laji sopii kaikille, jotka haluavat temppuilla ja tanssia sekä voimistella musiikin mukaan. Vaikka lajin nimi on kilpa-aerobic, meillä MiVossa ei  ole kilpailuryhmiä. Käymme kuitenkin esiintymässä vähintään kerran vuodessa tapahtumissa.

Aerodance on lajin tanssillisempi sarja, jossa keskitymme enemmän askelsarjoihin.

Jos sinulla ei ole aikaisempaa taustaa voimistelusta tai cheerleadingista, voit ilmoittautua suoraan alkeet ryhmiin. Mikäli omaat jo taustaa esimerkiksi voimistelusta, osallistuthan tasokokeisiin kesällä tai ole yhteydessä lajivastaavaan oikean ryhmän löytämiseksi.

 

Kiitos kaudesta! Kilpa-aerobicin ryhmien osalta kevätkautemme on päättynyt. Päivitämme syksyn kalenterin touko-kesäkuussa.

Järjestämme kesällä 2021 lajin kesäleirin, jonne ovat tervetulleita kaikki, vaikkei ole kokemusta lajista aiemmin. Mikäli osallistuu kesäleirille, ei tarvitse osallistua lajin ryhmiinjako treeneihin, tällöin olethan yhteydessä suoraan lajivastaavan oman ryhmän löytämisessä.

Kilpa-aerobicin ryhmiinjako treenit 8.6 klo 17. Ilmoittautuminen 2.6. mennessä oheisella lomakkeella https://forms.gle/Dub1GJfFSBrbhuz29