Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobic on sähäkkyyttä, nopeita hyppyjä ja räjähtävää energiaa sekä intensiivisiä liikkeitä.  Laji vaatii urheilijalta luovuutta ja esiintymisrohkeutta sekä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja anaerobista kestävyyttä. Laji on saanut vaikutteita tanssista, voimistelusta ja brasilialaisesta kamppailulajista, capoeirasta. Kaikkea tätä harjoitellaan MiVon uudessa lajissa kilpa-aerobicissä. Laji sopii kaikille, jotka haluavat temppuilla ja tanssia sekä voimistella musiikin mukaan. Vaikka lajin nimi on kilpa-aerobic, meillä MiVossa ei  ole kilpailuryhmiä. Käymme kuitenkin esiintymässä vähintään kerran vuodessa tapahtumissa.

Aerodance on lajin tanssillisempi sarja, jossa keskitymme enemmän askelsarjoihin.

Jos sinulla ei ole aikaisempaa taustaa voimistelusta tai cheerleadingista, voit ilmoittautua suoraan alkeet ryhmiin. Mikäli omaat jo taustaa esimerkiksi voimistelusta, osallistuthan tasokokeisiin kesällä tai ole yhteydessä lajivastaavaan oikean ryhmän löytämiseksi.

 

SYKSYN 2021 KILPA-AEROBICIN TREENIKALENTERI

Tänä syksynä kilpa-aerobic ei käynnisty seurassamme viikkotunteina. Tulemme kuitenkin pitämään erilaisia näytetunteja ja workshopeja. Seuraa siis ilmoittelua!