Aerodance Mint

Kilpa-aerobic on sähäkkyyttä, nopeita hyppyjä ja räjähtävää energiaa sekä intensiivisiä liikkeitä.  Tunneilla teemme akrobatiasta, voimistelusta ja tanssista tuttuja liikkeitä lajiin yhdistyen. Ryhmä on harrasteryhmä, joka voi esiintyä seuran omissa tapahtumissa ryhmän halutessa. 

Aerodance on lajin tanssillisempi sarja, jossa keskitymme enemmän askelsarjoihin. 

Mint on aikuisten aerodance ryhmä. Aerodancessa ei ole lajin tavoite liikkeitä, mutta liikkeet ovat tuttuja aerobicistä ja askelsarjat voivat sisältää esimerkiksi punnerruksia ja kilpa-aerobicin perusaskeleita. Tunti sisältää nopeatempoiseen musiikkiin tehtyjä askelsarjoja, lihaskunto-osuuden ja lyhyen venyttely-osuuden. 

Ohjaaja: Tarja Ikonen
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet. Sisäliikuntaan soveltuvat vaaleapohjaiset kengät.   Juomapullo.
Hinta: 69€ osallistumismaksu/kausi + 10€ jäsenmaksu.
Kevään kauden pituus: 11.1.-8.5.2022. Harjoituksia ei järjestetä 1.3. hiihtolomaviikolla.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 2.1. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille.