Ginger

Kilpa-aerobic on sähäkkyyttä, nopeita hyppyjä ja räjähtävää energiaa sekä intensiivisiä liikkeitä.  Tunneilla teemme akrobatiasta, voimistelusta ja tanssista tuttuja liikkeitä lajiin yhdistyen. Ryhmä on harrasteryhmä, joka esiintyy seuran omissa tapahtumissa. 

Kilpa-aerobicin alkeet (yli 7-vuotiaille) tunneilla  tutustumme kilpa-aerobicin lajille ominaiseen liikekieleen ja lajin liikkeisiin leikkien avulla. Yksilö harjoitteiden lisäksi harjoittelemme pari- ja ryhmätaitoja. 

Ohjaaja: Suvi Kuusaari
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet. Sisäliikuntaan soveltuvat valkoiset kengät, esim. aerobic tai cheerleadingkengät esiintymisiä varten. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu.
Syksyn kauden pituus: 2.9.-11.12.2022. Harjoituksia ei järjestetä syyslomaviikolla 43.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 22.8. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 34 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.

Ryhmän tavoiteliikkeet ovat:

Jännehyppy 180°
Varsahyppy pyörien
Lentohyppy
Punnerrus
Kärrynpyörä kahdella kädellä
Kuperkeikasta haaraistuntaan/spagaatiin
Spagaati
Sivuspagaati
Vaaka
Haarapressi
Silta (meno ja poistuminen vapaa)
Käsilläseisonta tukea vasten