PerheGym Chai (3-6v.)

Tervetuloa vanhempien ja lasten yhteiselle ja energiantäyteiselle tunnille!

Perhegym on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille. Tunnille lapset osallistuvat yhdessä huoltajan, kummin, isovanhemman, muun läheisen aikuisen tai vaikka koko perheen kanssa. Mukana oleva aikuinen on aktiivisesti mukana huolehtimassa lapsesta.

Tunneilla pääsee oppimaan perusliikuntataitojen saloja, harjoittelemaan perheakrobatian perusteita sekä tutustumaan voimistelullisiin elementteihin leikin kautta. Perhegymissä yhdistyvätkin voimistelu, voimaharjoittelu, parkour sekä perheakrobatia. Tunneilla on vähemmän jonotusta ja enemmän tekemistä!

Perhegym-tunnit voivat olla lapsen ensimmäinen kosketus voimisteluun tai jatkumo Ninjagymiin tai muuhun seuran ryhmään tai joukkueeseen, jossa lapsi harrastaa yksin. Perhegym on myös hyvä vaihtoehto, jos lapsi ei alkuun uskalla tai halua tulla yksin tunnille.

Perhegym-tunneilla kaikkia temppuja voi harjoitella omien taitojen mukaan, joten Perhegym sopii ihan kaikille omasta lähtötasosta riippumatta. Vanhemmatkin pääsevät treenaamaan rennosti ja hauskasti ja samalla viettämään laatuaikaa lastensa kanssa.

 

Ohjaajat: Martiina Väisänen

Kausi: 26.8.-8.12.2024 Harjoituksia ei järjestetä alueen syyslomaviikolla eikä pääsääntöisesti juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.

Hinta: Lapselta 70 € osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu ja vanhemmalta seuran jäsenmaksu 20€

Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla (katso https://mivo.fi/jasenyys/jumppaturva/ ).

 

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä voi osallistua seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje. Ryhmässä noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä.

Ilmoittautuminen Hoikan kautta.