Mini NinjaGym 3-4v.

KEVÄÄN OSALTA RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

NinjaGym tunneillamme on vauhdikas meno!

NinjaGym-tunnit soveltuvat lapsille taustaan tai taitotasoon katsomatta. Ninjagymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Mini Ninjagym-tunnit sopivat hyvin ensimmäiseksi harrastukseksi, sillä tunneilla harjoitellaan ryhmäliikuntatunneilla yhdessä toimimista perusliikuntataitoja harjoitellen. Ryhmäkoko on pienempi, jotta jokaiselle löytyy yksilöllisemmin aikaa, näin harrastuksen aloittamisen kynnys on matalampi. Tunneilla on vähemmän jonotusta ja enemmän tekemistä. Tavoitteena on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja, notkeutta, perusvoimaa ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä turvallisessa ilmapiirissä. Harjoittelu antaa erinomaiset taidot sekä voimistelun jatkamiselle, että muihin lajeihin.
Ryhmä on tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille, varsinkin ensimmäiseksi omaksi harrastukseksi.

 

Ohjaajat: Salla Koponen ja Elli Kari
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei kenkiä. Juomapullo.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu.

Kevätkauden pituus: 8.1.-12.5.2024 Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 mikäli ryhmä joudutaan perumaan.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.