Bailatino

Tällä soololattaritunnilla annamme kaloreille kyytiä eri latinalaistanssien rytmissä! Tunnilla treenataan pääosin helppoja koreografioita mukaansatempaavan lattari musiikin siivittämänä. Tansseina mm.samba, jive, reggaeton, bachata, rumba ja cha cha cha. Tällä tunnilla pääset hikoilemaan, nauttimaan hyvästä musiikista ja tanssin tuomasta ilosta sekä kehittämään itseäsi. Tunti sopii sekä aloittelijoille, että jo pidempään tanssiliikuntaa harrastaneille.

Ohjaajana Annika Mustonen

Hinta 59€ koko syksy + 10€ jäsenmaksu / syyskausi
47,20€ eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat +10€ jäsenmaksu / syyskausi

Maksat vain kolmesta ensimmäisestä ilmoittautumisestasi täyden hinnan, Neljännestä ilmoittautumisesta saat 95% alennuksen ja lopuista ilmoittautumisistasi et maksa mitään. Voit siis varata itsellesi jumppapaikan niin monesta ryhmästä kuin haluat, hinta ei nouse enää viidennen jumpan jälkeen. Huomioithan että Hoikassa hinta määräytyy ryhmien valinta järjestyksessä.

Muista varata kaikki jumpat joissa käyt. Varaathan kuitenkin paikan vain sellaisista jumpista, joissa käyt. Näin saamme mahdollisimman monelle halukkaalle tarjottua jumppapaikan. Jos olet poissa jumpasta yli kolme kertaa peräkkäin, etkä ilmoita poissaolosta ja kiinnostuksestasi jatkaa kyseistä jumppaa, sinut poistetaan jumppalistoilta ja varapaikalla olija saa paikkasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kolmatta poissaoloa toimistolle osoitteeseen toimisto@mivo.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu välineiden riittävyyden ja koronarajoituksien takia.