Tanssillinen voimistelu (aikuiset)

Tanssillisen voimistelun tunneilla pääset nauttimaan musiikista, liikkeen soljuvuudesta musiikkiin ja eläytymisestä. Tanvon tunneilla treenaamme alkulämmittelysarjojen lisäksi pidempiä koreografioita, jotka sisältävät niin hyppyjä, hypähdyksiä, tasapainoilua kuin venyviä liikkeitä. Tunneilla teemme myös tanvon tekniikkaa tukevia lihaskuntoharjoitteita. Tunnin lopuksi venyttelemme!

Tämän tunnin jälkeen lähdet suoraryhtisempänä kohti päivän muita haasteita ja kehon pienetkin lihakset luultavasti muistuttavat olemassa olostaan seuraavana päivänä.

Ohjaajana Tarja Ikonen ja Jenny Vesalainen

Hinta 59€ kevät + 10€ jäsenmaksu / kevätkausi
47,20€ eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat +10€ jäsenmaksu / syyskausi

Maksat vain kolmesta ensimmäisestä ilmoittautumisestasi täyden hinnan, Neljännestä ilmoittautumisesta saat 95% alennuksen ja lopuista ilmoittautumisistasi et maksa mitään. Voit siis varata itsellesi jumppapaikan niin monesta ryhmästä kuin haluat, hinta ei nouse enää viidennen jumpan jälkeen. Huomioithan että Hoikassa hinta määräytyy ryhmien valinta järjestyksessä.

Muista varata kaikki jumpat joissa käyt. Varaathan kuitenkin paikan vain sellaisista jumpista, joissa käyt. Näin saamme mahdollisimman monelle halukkaalle tarjottua jumppapaikan. Jos olet poissa jumpasta yli kolme kertaa peräkkäin, etkä ilmoita poissaolosta ja kiinnostuksestasi jatkaa kyseistä jumppaa, sinut poistetaan jumppalistoilta ja varapaikalla olija saa paikkasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kolmatta poissaoloa toimistolle osoitteeseen toimisto@mivo.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu välineiden riittävyyden ja koronarajoituksien takia.