Voimaa ja liikkuvuutta vol. 2

Voimaa ja liikkuvuutta vol. 2 tuntimme tähtäävät tulokselliseen kehon voiman ja liikkuvuuden parantamiseen. Tunneilla teemme kauden alussa  ja loppussa testauksen. Testauksessa jokainen pystyy seuraamaan omaa edistymistään peruskunnon, liikkuvuuden ja vartalonpidon osalta.

Harjoitteita tulemme tekemään pääasiallisesti kehon/kehojen omilla painoilla yksilö-, pari- ja ryhmäharjoittein. Tunnit ovat oivallinen lisätreeni tukemaan esim. akron, cheerin tai muiden sellaisten lajien harrastamista, joissa vaaditaan voimaa ja liikkuvuutta.

Ohjaajana Kirsi Kähäri

Hinta 59€ koko syksy + 10€ jäsenmaksu / syyskausi
47,20€ eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat +10€ jäsenmaksu / syyskausi

Maksat vain kolmesta ensimmäisestä ilmoittautumisestasi täyden hinnan, Neljännestä ilmoittautumisesta saat 95% alennuksen ja lopuista ilmoittautumisistasi et maksa mitään. Voit siis varata itsellesi jumppapaikan niin monesta ryhmästä kuin haluat, hinta ei nouse enää viidennen jumpan jälkeen. Huomioithan että Hoikassa hinta määräytyy ryhmien valinta järjestyksessä.

Muista varata kaikki jumpat joissa käyt. Varaathan kuitenkin paikan vain sellaisista jumpista, joissa käyt. Näin saamme mahdollisimman monelle halukkaalle tarjottua jumppapaikan. Jos olet poissa jumpasta yli kolme kertaa peräkkäin, etkä ilmoita poissaolosta ja kiinnostuksestasi jatkaa kyseistä jumppaa, sinut poistetaan jumppalistoilta ja varapaikalla olija saa paikkasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kolmatta poissaoloa toimistolle osoitteeseen toimisto@mivo.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu välineiden riittävyyden ja koronarajoituksien takia.