Ajankohtaista

TIEDOTE: Siekkilän sali poistuu käytöstä

Mikkelin Voimistelijat siirtää toimintansa pois Siekkilästä

Talvilomaviikon jälkeen 4.3. alkaen MiVon ryhmät, jotka ovat harjoitelleet Siekkilän salilla siirtyvät loppukaudeksi muihin tiloihin. Kaikki ryhmät joita muutos koskettaa, infotaan vielä erikseen valmentajien toimesta.

 

Akro-ryhmät sekä voimisteluryhmät Cinnamon ja Lavender muuttavat Valteri-koulu Mikaelin liikuntasaliin osoitteeseen Liuskekatu 1. Barre-tunnit siirtyvät keskusta-alueelle (ohjaaja ilmoittaa tarkan sijainnin). Leikkituntien siirtämistä selvitetään (23.2. leikkitunnit vielä Siekkilässä). Kaikkien ryhmien harjoitusajat pysyvät entisellään.

 

Syitä toiminnan siirtämiselle on useita. Ensinnäkin olemme saaneet joitakin palautteita Siekkilän salin sisäilman laadusta ja haluamme ehdottomasti turvata kaikille toiminnassamme mukana oleville liikkujille ja työntekijöille asianmukaiset olosuhteet. Viime keväänä tehdyt sisäilmamittaukset Siekkilän salilla eivät olleet hälyyttävät tai heikot, mutta syksyisen remontin jälkeen ilman laatu ei ole ainakaan parantunut. Lisäksi toistuvat yritykset tasoittaa tilojen lämpötilaerojen vaihtelua ovat epäonnistuneet. Olosuhteet Siekkilän salilla eivät siis vastaa enää seuran eikä liikkujien asettamia laadukkaan toiminnan vaatimuksia ja näistä syistä johtuen tiloissa harjoitelleet ryhmät siirtyvät muihin tiloihin ainakin kevätkauden loppuun saakka.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilavaihdoksesta, voit osoittaa kysymykset sähköpostitse osoitteeseen toimisto@mivo.fi tai puheenjohtaja@mivo.fi. Seura etsii jatkuvasti kestävämpää ratkaisua tila-asiaan ja kartoittaa uusien tilojen tarjontaa, joten jos sinulla herää ideoita ja ratkaisuja tähän, otathan meihin yhteyttä.