Jäsenyys ja hinnat

Liikuntaa jäsenille

MiVo tarjoaa liikuntaa jäsenilleen edulliseen hintaan. Seuran jäsenyys maksaa 10€/ kausi. Syksyn jäsenyys loppuu vuoden lopussa ja kevään jäsenyys kuluvan vuoden elokuun alussa. Seuran jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisjärjestelmämme Hoikan kautta.

Miksi pitää olla jäsenyys?

Seuramme jäsenyys tulee olla voimassa kun käyt jumpissamme. Yhdistyksenä voimme tarjota palveluita jäsenille ilman ALV-velvollisuutta ja tämä on yksi syy miksi pystymme tarjoamaan kaupallisia yrityksiä halvemmalla jumppia. Jos emme velvoittaisi jäsenyyttä jumppareiltamme, niin hintamme nousisivat paljon.

Jäsenenä saat myös Jumppaturva-vakuutuksen käyttöösi.

 

Hinnat

Yhdistyksenä emme tee voittoa jumppamaksuilla vaan tavoitteenamme on, että jumppamaksumme ovat sellaisia, että toiminnan kulujen jälkeen toimintamme tuotto on 0€. Kulut muodostuvat työntekijäpalkoista, sali- ja toimitilavuokrista sekä toimintaan liittyvistä kiinteistä kuluista ja hankinnoista.

Jumppiemme hinnat löytyvät liikuntakalenteristamme klikkaamalla tunnin nimeä.

 

Paljousalennus

Maksat vain kolmesta ensimmäisestä ilmoittautumisestasi täyden hinnan, Neljännestä ilmoittautumisesta saat 95% alennuksen ja lopuista ilmoittautumisistasi et maksa mitään. Voit siis varata itsellesi jumppapaikan niin monesta ryhmästä kuin haluat, hinta ei nouse enää viidennen jumpan jälkeen. Huomioithan että Hoikassa hinta määräytyy ryhmien valinta järjestyksessä. Jos jokin ryhmä peruuntuu, emme palauta maksuja vaan ilmoittautuminen poistuu ja maksu ohjautuu seuraavaan ryhmään. Tämä kannattaa huomioida ilmoittautumisissa.

Muista varata kaikki jumpat joissa käyt. Varaathan kuitenkin paikan vain sellaisista jumpista, joissa käyt. Näin saamme mahdollisimman monelle halukkaalle tarjottua jumppapaikan. Jos olet poissa jumpasta yli kolme kertaa peräkkäin, etkä ilmoita poissaolosta ja kiinnostuksestasi jatkaa kyseistä jumppaa, sinut poistetaan jumppalistoilta ja varapaikalla olija saa paikkasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kolmatta poissaoloa toimistolle osoitteeseen toimisto@mivo.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu välineiden riittävyyden ja koronarajoituksien takia.