Jäsenyys ja hinnat

Liikuntaa jäsenille

MiVo tarjoaa liikuntaa jäsenilleen edulliseen hintaan. Seuran jäsenyys maksaa 20€/ kausi. Syksyn jäsenyys loppuu vuoden lopussa ja kevään jäsenyys kuluvan vuoden elokuun alussa. Seuran jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisjärjestelmämme Hoikan kautta.

Miksi pitää olla jäsenyys?

Seuramme jäsenyys tulee olla voimassa kun osallistut ohjattuihin ryhmiimme. Yhdistyksenä voimme tarjota palveluita jäsenille ilman ALV-velvollisuutta ja tämä on yksi syy miksi pystymme tarjoamaan kaupallisia yrityksiä halvemmalla liikuntaryhmiä. Jos emme velvoittaisi jäsenyyttä voimistelijoilta, niin joutuisimme nostamaan muita hintoja.

Jäsenenä saat myös Jumppaturva-vakuutuksen käyttöösi.

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka tukee seuran toimintaa suorittamalla vuotuisen tai kertakaikkisen kannattajajäsenmaksun. Kannattajajäsenellä on puhe- mutta ei äänioikeutta seuran kokouksissa.

 

Hinnat

Yhdistyksenä emme tee voittoa osallistumismaksuilla vaan tavoitteenamme on, että osallistumismaksumme ovat sellaisia, että toiminnan kulujen jälkeen toimintamme tuotto on 0€. Kulut muodostuvat työntekijäpalkoista, sali- ja toimitilavuokrista sekä toimintaan liittyvistä kiinteistä kuluista ja hankinnoista.

Ryhmiemme hinnat löytyvät liikuntakalenterista klikkaamalla tunnin nimeä.