Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syyskauden 2023 harrasteryhmiin alkaa 7.8. ja cheerleading-kisajoukkueisiin 10.7.

Voimistelun, tanssin ja akron ryhmiin ilmoittaudutaan Jäsentieto Hoika-ohjelman kautta. Suora osoite Hoikaan on https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=113

 

Kaikkiin cheerleadingryhmiin ilmoittaudutaan Suomisport-palvelun kautta, katso lisätiedot.

Ohjeet Hoikassa ilmoittautumiseen:

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä nettilomake, johon kirjataan henkilötiedot (mm. nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköposti). Alaikäisten kohdalla Hoika pyytää myös lapsen huoltajaa rekisteröitymään. Rekisteröityminen pyydetään laskutuksen vuoksi. Alaikäisen osallistumisesta ja laskuista on aina huoltaja vastuussa.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan (talleta salasanat seuraavien kausien ilmoittautumisia varten, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun sujuvasti). Ohjelma lähettää  tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautuminen

  • Valitse itsellesi sopiva ryhmä painamalla valitse nappia
  • Aikuisten jumpissa saat esille maksuvaihtuehdot. Valitse näistä sinulle sopiva.
  • Voit valita niin monta ryhmää kuin haluat
  • Valittuasi kaikki haluamasi ryhmät paina ”ilmoittaudu” painiketta sivun alareunassa.
  • Järjestelmä ohjaa sinut Paytrailin sivuille. Sinun tulee maksaa jäsenmaksu verkkopankin kautta, vaikka muutoin maksaisitkin työnantajan tarjoamilla etuuksilla.
  • Palaa Paytrailista palveluntarjoajan sivuille, jotta ilmoittautuminen aktivoituu.
  • HUOM! Ilmoittautumisesta tulee sähköposti sinulle heti. Jollet saa sähköpostia, katsothan Hoikasta ”omat tiedot” ja ”osallistumiset” kohdasta että ilmoittautuminen on aktivoitunut. Jos et löydä tältä sivulta ilmoittautumistasi, on ilmoittautumisessa mennyt jokin pieleen. Ota näissä tapauksissa heti yhteyttä osoitteeseen kati@mivo.fi

 

Perheliikunta ryhmät (ryhmässä mukana myös aikuinen)

Perheliikunta-ryhmään ilmoitetaan  lapsi omalla nimellä (oma lasku) ja aikuiset ilmoittautuvat MiVon Perheliikunta aikuiset ryhmään (oma lasku). Perheliikuntaan osallistuvan henkilön tulee olla seuran jäsen.

MiVo rekisteriseloste 2021 jäsentietojen keräämistä varten (PDF-tiedosto)