Mikkelin Voimistelijat ry

MiVo (Mikkelin Voimistelijat) on perustettu vuonna 1909. Olemme vaihtaneet nimeä historian kuluessa kaksi kertaa. Vuonna 1986 nimemme muuttui Mikkelin Naisvoimisteluseurasta Mikkelin Naisvoimistelijoiksi ja vuonna 2020 nimemme lyheni vielä hiukan. Nyt olemme Mikkelin Voimistelijat. Nimellä haluamme ilmentää tasa-arvoisuutta ja toisaalta lajiemme suurta kirjoa: Lajimme sopivat kaikille sukupuolesta riippumatta ja toisaalta perinteinen naisvoimistelu on seurassamme enää pieni osa toimintaa.

Seurana haluamme olla laadukas kasvattajaseura sekä jäsenistöllemme että työntekijöillemme. Haluamme tarjota toimintamme kautta elämyksiä ja iloa tuottavia hetkiä kaiken ikäisille. Uskomme, että iloa ja elämyksiä voidaan tarjota niin päivittäisessä liikunnassa kuin isommissakin tapahtumissakin.

MiVon jäsenenä liikkuu vuosittain noin tuhat voimistelijaa. Meitä liikuttavia ohjaajia on seurassamme noin viisikymmentä. Lisäksi toiminnassamme on aktiivisesti mukana vapaaehtoisia, joiden panos toiminnan olemassa oloon on todella tärkeää. Vapaaehtoistemme avulla niin tapahtumat kuin seuran hallintoasiatkin sujuvat mallikkaasti.

Mikkelin Voimistelijat ovat saaneet Tähtiseura laatuseura-luokituksen lasten voimistelussa niin voimistelun kuin cheerleadinginkin puolella.

TÄHTISEURA

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma.


Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.


Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Lue lisää Tähtiseura-ohjelmasta

 

LISÄTIETOA

MiVo säännöt (pdf)säännöt päivitetty 9.3.2021

MiVo_Toimintasuunnitelma_2023

Seuran arvot näet täältä

Seuran yhteiset pelisäännöt

MiVo rekisteriseloste 2021-2022

Toimintakäsikirja_MiVo

Talousohjesaanto_MiVo

 

LINKIT

Suomen Voimisteluliitto

Suomen Cheerleading liitto

Etelä-Savon Liikunta ESLi