Vakuutukset

MiVo on vakuuttanut kaikki jäsenensä jumppaturvalla. Jos tunneillamme tapahtuu loukkaantuminen, ohjaaja kirjoittaa aina tapaturmailmoituksen tapahtumasta. Jos loukkaantuminen vaatii lääkärikäyntiä, ilmoitattehan siitä ohjaajalle, jotta saamme tehtyä ilmoituksen myös vakuutusyhtiölle.

OP Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturva on harrastejumppareiden/voimistelijoiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. Vakuutus kelpaa Stara-lisenssin kanssa ja Stara-tapahtumissa.

Jumppaturvan esite

HUOM! Kisoihin tähtäävissä jokaisen joukkueessa olevan tulee hankkia itse itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista.

Vakuutuksen voit siis hankkia omasta vakuutusyhtiöstäsi tai lisenssin oston yhteydessä. Tarkistathan jo voimassa olevat vakuutuksesi, kattavatko ne kilpailutoimintaan tähtäävän ja tiettyyn lajiin liittyvän harjoittelun ja kilpailuihin osallistumisen.

Lisenssin ja vakuutuksen voit ostaa Suomisportin sivuilta. Suomen
Cheerleadingliiton sivuilta löydät hyvät ohjeet lisenssin ja vakuutuksen ostoon
https://www.scl.fi/wp-content/uploads/2016/06/Ohje_lisenssin_ostoon_Suomisport.pdf

Lisätietoja Voimisteluliiton lisensseistä ja vakutuuksista löydät täältä.   Cheerleading-liiton lisensseistä ja Sporttiturva-vakuutuksesta löydät lisätietoa täältä.