Maksutavat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä maksa  jäsen- ja osallistumismaksusi painamalla Online-maksu nappia. Järjestelmä ohjaa sinut suoraan valitsemaan maksutavan Paytrailin kautta, jotta voit lunastaa paikkasi ryhmään, johon haluat ilmoittautua. Jos sinulla on käytössä työnantajasi tarjoama liikuntaetu, olethan yhteydessä toimistoomme kati@mivo.fi tai 040 1605338, ennen ilmoittautumista.

Paytrail

Ilmoittautumisjärjestelmämme Hoika ohjaa maksamaan paytrailin kautta ilmoittautumisesi, joko verkkopankin, mobiilimaksun tai laskun/osamaksun kautta. Jos maksu jää kesken tai et palaa Hoikaan maksun jälkeen jää ilmoittautuminen kesken ja ei aktivoidu. Näin ollen järjestelmä ei varaa sinulle paikkaa jumppaan.

Lasku

Jos liikuntaharrastusta tukee esim. Hope tai sosiaalitoimi ja olet saanut maksusitoumuksen ole yhteydessä toimistollemme, ennen ilmoittautumista. Lähetämme laskun maksusitoumuksen antajalle. Muissa tapauksissa emme käytä laskutusta.

Työnantajaetuudet

Aikuisten ryhmien osallistumismaksuja on mahdollista maksaa yleisimmillä työnantajaetuuksilla/liikuntaseteleillä. Huomioithan ettei henkilökohtaisilla etuuksilla voi maksaa perheenjäsenten osallistumismaksuja tai seuran jäsenmaksua. Olethan yhteydessä toimistoomme kati@mivo.fi tai 040 1605338, ennen ilmoittautumista, mikäli haluat maksaa työantajaetuuksilla.