Maksutavat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä maksa  jäsen- ja osallistumismaksusi painamalla Online-maksu nappia. Järjestelmä ohjaa sinut suoraan verkkopankkiin Paytrailin kautta, jotta voit lunastaa paikkasi ryhmään, johon haluat ilmoittautua. Jos sinulla on käytössä työnantajasi tarjoama liikuntaetu, valitse käyttämäsi etu ja maksa laskussa oleva jäsenmaksu laskun tiedoilla. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla. Jos liikuntaetusi ei kata koko osallistumismaksua, maksathan loppuosan maksusta laskun viitenumeroa käyttäen jäsenmaksun yhteydessä. Lisätietoa eri maksuvaihtoehdoista alla.

 

Paytrail

Ilmoittautumisjärjestelmämme Hoika ohjaa maksamaan ilmtoittautumisesi verkkopankkiin Paytrailin kautta. Jos maksu jää kesken tai et palaa Hoikaan maksun jälkeen jää ilmoittautuminen kesken ja ei aktivoidu. Näin ollen järjestelmä ei varaa sinulle paikkaa jumppaan.

Lasku

Jos liikuntaharratusta tukee esim. Hope tai sosiaalitoimi ja olet saanut maksusitoumuksen ole yhteydessä toimistollemme. Lähetämme laskun maksusitoumuksen antajalle. Muissa tapauksissa emme käytä laskutusta.

EPassi (entinen Sporttipassi)

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi ePassin, saat Hoikasta laskun sähköpostiisi. Laskun löydät myös Hoikasta sivuilta ”omat tiedot” ja ”lasku”. Maksa vähintään jäsenmaksun osuus tilisiirrolla käyttäen viitenumeroa. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain ePassilla. Jos haluat maksaa ePassilla vain osan osallistumismaksusta, maksathan jäsenmaksun yhteydessä tilisiirrolla lopun osallistumismaksusta.

Voit maksaa halutessasi myös seuraavilla koodeilla ePassilla:
20374 7€ kertamaksu
81232 69€ aikuisten jumppien maksu syksyltä 2021

SmartumPay ja MyEdenred sovellus

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi SmartumPayn tai Edenredin virike-edun, saat Hoikasta laskun sähköpostiisi. Laskun löydät myös Hoikasta sivuilta ”omat tiedot” ja ”lasku”. Maksa vähintään jäsenmaksun osuus tilisiirrolla käyttäen viitenumeroa. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain SmartumPaylla tai Edenredin virike-edulla. Jos haluat maksaa SmartumPaylla tai Edenredin virike-edulla vain osan osallistumismaksusta, maksathan jäsenmaksun yhteydessä tilisiirrolla lopun osallistumismaksusta.

Smartum ja Tyky-setelit

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi Smartumin tai Tyky-setelit saat Hoikasta laskun sähköpostiisi. Laskun löydät myös Hoikasta sivuilta ”omat tiedot” ja ”lasku”. Maksa vähintään jäsenmaksun osuus tilisiirrolla käyttäen viitenumeroa. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain Smartumeilla tai Tyky-seteleillä. Jos haluat maksaa seteleillä vain osan osallistumismaksusta, maksathan jäsenmaksun yhteydessä tilisiirrolla lopun osallistumismaksusta. Toimita setelit toimistollemme sopimalla tapaamisesta toiminnanjohtajamme kanssa tai voit tuoda setelit seuran postilaatikkoon osoitteeseen Pohjolankatu 20 (punaisen oven vieressä oleva postilaatikko). Kun olet vienyt setelit, ilmoita siitä sähköpostitse toimisto@mivo.fi.