Maksutavat

Olemme tänä syksynä tehneet tiiviisti yhteistyötä ilmoittautumisjärjestelmän Hoikan työntekijöiden kanssa. Saimme käyttöömme helpomman ja varmemman toiminnon maksuvaihtoehtojen valitsemiseen.  Otamme mielellämme palautetta uudesta toiminnosta.
Jos työnantasi ei tarjoa etuuksia, maksa osallistumismaksusi painamalla Online-maksu nappia. Sen sijaan jos sinulla on työantajasi tarjoama liikuntaetu, valitse oikea etu ja maksa laskussa oleva jäsenmaksu laskun tiedoilla. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla. Jos liikuntaetu ei kata koko osallistumismaksua, maksathan loppuosan laskun viitenumeroa käyttäen jäsenmaksun yhteydessä.

Jos maksat seteleillä, voit viedä ne Mikkelin Voimistelijoiden postilaatikkoon (Pohjolankatu 20, Mikkeli). Kun olet vienyt setelit, ilmoita siitä sähköpostitse toimisto@mivo.fi.

Paytrail

Ilmoittautumisjärjestelmämme Hoika ohjaa maksamaan suoraan verkkopankkiin ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksu jää kesken tai et palaa Hoikaan maksun jälkeen jää ilmoittautuminen kesken ja ei aktivoidu. Näin ollen järjestelmä ei varaa sinulle paikkaa jumppaan.

Lasku

Jos liikuntaharratusta tukee esim. Hope tai sosiaalitoimi ja olet saanut maksusitoumuksen ole yhteydessä toimistollemme. Lähetämme laskun maksusitoumuksen antajalle. Muissa tapauksissa emme käytä laskutusta.

E-passi (entinen Sporttipassi)

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi E-passin käymme noutamassa maksun E-passista antamallasi puhelinnumerolla. Huolehdithan, että Hoikassa on sama puhelinnumero kuin millä E-passisi on aktivoitu. Käy maksamassa jäsenmaksusi ilmoittautumisen yhteydessä Paytraililla. HUOM! Jos E-passisi ei kata koko maksua, olethan tästä sähköpostitse yhteydesssä toimistollemme heti ilmoittautumisen jälkeen. Lähetemme sinulle laskun loppusummasta.

SmartumPay ja MyEdenred sovellus

Jos olet valinnut maksuvaihtoehdoksi SmartumPayn tai Edenredin virike-edun, maksa jumpan maksu SmartumPay tai MyEdenredsovelluksellasi. Saamme toimistolle kuittauksen maksusta ja kirjaamme sen Hoikaan. HUOM! Jos SmartumPay tai virike-etu ei kata koko maksua, olethan tästä sähköpostitse yhteydesssä toimistollemme heti ilmoittautumisen jälkeen. Lähetemme sinulle laskun loppusummasta.

Smartum ja Tyky-setelit

Jos olet valinnut maksuvaihtoehdoksi Smartumin tai Tyky-setelit, olethan yhteydessä toimistollemme. Sovimme ajan, jolloin voit tulla maksamaan jumppasi seteleillä. HUOM! Jos liikuntasetelisi arvo ei riitä koko maksun maksamiseen, maksathan loppusumman pankki- tai luottokortilla .