Maksutavat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä maksa  jäsen- ja osallistumismaksusi painamalla Online-maksu nappia. Järjestelmä ohjaa sinut suoraan verkkopankkiin Paytrailin kautta, jotta voit lunastaa paikkasi ryhmään, johon haluat ilmoittautua. Jos sinulla on käytössä työnantajasi tarjoama liikuntaetu, valitse käyttämäsi etu ja maksa laskussa oleva jäsenmaksu laskun tiedoilla. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla. Jos liikuntaetusi ei kata koko osallistumismaksua, maksathan loppuosan maksusta laskun viitenumeroa käyttäen jäsenmaksun yhteydessä. Lisätietoa eri maksuvaihtoehdoista alla.

 

Paytrail

Ilmoittautumisjärjestelmämme Hoika ohjaa maksamaan ilmtoittautumisesi verkkopankkiin Paytrailin kautta. Jos maksu jää kesken tai et palaa Hoikaan maksun jälkeen jää ilmoittautuminen kesken ja ei aktivoidu. Näin ollen järjestelmä ei varaa sinulle paikkaa jumppaan.

Lasku

Jos liikuntaharrastusta tukee esim. Hope tai sosiaalitoimi ja olet saanut maksusitoumuksen ole yhteydessä toimistollemme, ennen ilmoittautumista. Lähetämme laskun maksusitoumuksen antajalle. Muissa tapauksissa emme käytä laskutusta.

Osallistumismaksu osamaksulla (Hoika)

Hoikan kautta tehtävät ilmoittautumisten osallistumismaksut on mahdollista jakaa maksimissaan neljään osaan, osallistumismaksun suuruudesta riippuen. Ensimmäiseen maksuerään sisällytetään seuran jäsenmaksu (20e).
Osamaksusta tulee sopia aina etukäteen.
Jos haluat maksaa osallistumismaksun osamaksulla, ole yhteydessä sähköpostitse toimistoomme osoitteeseen kati@mivo.fi .

Alle 89€ laskut voidaan jakaa max. kahteen erään, eräpäivät elo- ja syyskuu.
89-170€ laskut voidaan pilkkoa maksimissaan kolmeen erään, eräpäivät elo- syys- ja lokakuu.
Yli 170€ laskut voidaan pilkkoa maksimissaan neljään erään, eräpäivät elo-, syys-, loka-, ja marraskuu.

Ilmoita sähköpostissa:
– osallistujan nimi
– ryhmän koko nimi, johon olet ilmoittautumassa (samassa muodossa kuin nettisivuillamme)
– ryhmäsi treeniajat
– moneenko erään toivoisitte osallistumismaksun jakautuvan (2-4) sekä toivomanne maksupäivät. Osallistumismaksun summa vaikuttaa siihen moneenko erään voimme laskun jakaa.

Huomaathan, että ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimistotyöntekijämme on paikalla noin kaksi päivää viikossa, jolloin sähköposti-ilmoittautumiseen voi tulla viivettä. Ilmoittautuminen alkaa myös sähköpostitse tehtyjen ilmoittautumisten osalta ilmoittautumisaikataulun mukaisesti.

Seuran ja ryhmien maksut on maksettava ajallaan. Kausimaksuja on mahdollista maksaa pienemmissä erissä vain sovitusti. Seuralla on oikeus evätä urheilijan osallistuminen harjoituksiin, jos jäsenellä on seuran tai joukkueen maksuja maksamatta, eikä maksuista ole sovittu erikseen. Tällaisissa tapauksissa seuran johtokunnan jäsen on yhteydessä urheilijan huoltajaan.

 

EPassi (entinen Sporttipassi),

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi ePassin, saat Hoikasta laskun sähköpostiisi. Laskun löydät myös Hoikasta sivuilta ”omat tiedot” ja ”lasku”. Maksa vähintään jäsenmaksun osuus tilisiirrolla käyttäen viitenumeroa. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain ePassilla. Jos haluat maksaa ePassilla vain osan osallistumismaksusta, maksathan jäsenmaksun yhteydessä tilisiirrolla lopun osallistumismaksusta.

Voit maksaa halutessasi myös seuraavilla koodeilla ePassilla:
20374 7€ kertamaksu

SmartumPay ja MyEdenred sovellus

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi SmartumPayn tai Edenredin virike-edun, saat Hoikasta laskun sähköpostiisi. Laskun löydät myös Hoikasta sivuilta ”omat tiedot” ja ”lasku”. Maksa vähintään jäsenmaksun osuus tilisiirrolla käyttäen viitenumeroa. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain SmartumPaylla tai Edenredin virike-edulla. Jos haluat maksaa SmartumPaylla tai Edenredin virike-edulla vain osan osallistumismaksusta, maksathan jäsenmaksun yhteydessä tilisiirrolla lopun osallistumismaksusta.

Smartum ja Tyky-setelit

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi Smartumin tai Tyky-setelit saat Hoikasta laskun sähköpostiisi. Laskun löydät myös Hoikasta sivuilta ”omat tiedot” ja ”lasku”. Maksa vähintään jäsenmaksun osuus tilisiirrolla käyttäen viitenumeroa. Osallistumismaksun voit maksaa kokonaan tai osittain Smartumeilla tai Tyky-seteleillä. Jos haluat maksaa seteleillä vain osan osallistumismaksusta, maksathan jäsenmaksun yhteydessä tilisiirrolla lopun osallistumismaksusta. Toimita setelit toimistollemme sopimalla tapaamisesta puheenjohtajamme kanssa tai voit tuoda setelit seuran postilaatikkoon osoitteeseen Pohjolankatu 20 (punaisen oven vieressä oleva postilaatikko). Kun olet vienyt setelit, ilmoita siitä sähköpostitse puheenjohtaja@mivo.fi.