Maksutavat

Paytrail

Ilmoittautumisjärjestelmämme Hoika ohjaa maksamaan suoraan verkkopankkiin ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksu jää kesken tai et palaa Hoikaan maksun jälkeen jää ilmoittautuminen kesken ja ei aktivoidu. Näin ollen järjestelmä ei varaa sinulle paikkaa jumppaan.

Lasku

Jos liikuntaharratusta tukee esim. Hope tai sosiaalitoimi ja olet saanut maksusitoumuksen ole yhteydessä toimistollemme. Lähetämme laskun maksusitoumuksen antajalle. Muissa tapauksissa emme käytä laskutusta.

E-passi (entinen Sporttipassi)

Jos olet aikuisten jumpissa valinnut maksutavaksi E-passin käymme noutamassa maksun E-passista antamallasi puhelinnumerolla. Huolehdithan, että Hoikassa on sama puhelinnumero kuin millä E-passisi on aktivoitu. Käy maksamassa jäsenmaksusi ilmoittautumisen yhteydessä Paytraililla. HUOM! Jos E-passisi ei kata koko maksua, olethan tästä sähköpostitse yhteydesssä toimistollemme heti ilmoittautumisen jälkeen. Lähetemme sinulle laskun loppusummasta.

SmartumPay ja MyEdenred sovellus

Jos olet valinnut maksuvaihtoehdoksi SmartumPayn tai Edenredin virike-edun, maksa jumpan maksu SmartumPay tai MyEdenredsovelluksellasi. Saamme toimistolle kuittauksen maksusta ja kirjaamme sen Hoikaan. HUOM! Jos SmartumPay tai virike-etu ei kata koko maksua, olethan tästä sähköpostitse yhteydesssä toimistollemme heti ilmoittautumisen jälkeen. Lähetemme sinulle laskun loppusummasta.

Smartum ja Tyky-setelit

Jos olet valinnut maksuvaihtoehdoksi Smartumin tai Tyky-setelit, olethan yhteydessä toimistollemme. Sovimme ajan, jolloin voit tulla maksamaan jumppasi seteleillä. HUOM! Jos liikuntasetelisi arvo ei riitä koko maksun maksamiseen, maksathan loppusumman pankki- tai luottokortilla .