Ajankohtaista

Ajankohtaista

Cheerleadingkisajoukkueiden valintatreenit

Hae mukaan ensikaudelle kisajoukkueisiin!🤩 Ensikauden cheeleadingkisajoukkueisiin valinnat tehdään valintatreeneissä. Myös edellisellä kaudella mukana olleet hakevat joukkueisiin valintatreenien kautta.💎 Muistattehan tutustua valintainfoon sekä cheerleadingin toimintakäsikirjaan ennen joukkueeseen hakemista. Lisäinfot sekä ilmoittautuminen TÄSTÄ 
Valintatreenien aikataulut:
Rubies (junior level 3-4 kilpajoukkue): 10.6.2024 klo 17-19 Saimaa Stadium
Sapphires (youth level 2 kilpajoukkue): 11.6.2024 klo 17-19 Saimaa Stadium
Emeralds (minit level 1 kilpajoukkue): 12.6.2024 klo 17-18:30 Saimaa Stadium
Cheerleading kuva
Kuva: Tero Wester

Kesäbarre

Barren kaksi ryhmää, helppo ja vaativa, jatkavat vielä kevätkauden päätyttyä neljä viikkoa. Barrea ohjaa tuttu Anu Palhomaa Saunan kaunis -tiloissa Mikkelin keskustassa. Ryhmät harjoittelevat torstai-iltaisin. Yhden ryhmän hinta on 25 €.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan HOIKASSA

MiVon bussimatka Voimistelupäiville la 8.6.

Lähdetään yhdessä Voimistelupäiville Kuopioon! MiVo järjestää yhteisen kuljetuksen Voimistelupäiville ihastelemaan eri voimistelulajien kilpailuja ja esityksiä. Mahdollisuus myös käydä lajien kokeilupisteillä. Tapahtuman liput: yli 15v. 15 € ja lapset (7-15v.) 5 €
Katso lisätiedot tapahtumasta https://www.voimistelupaivat2024.fi/
Matkan tiedot:
⏰ Bussimatka lauantaina 8.6. lähtö Mikkelistä klo 7.45 ja paluu Mikkeliin noin klo 20
💶 Bussikuljetus MiVon jäsenille ilmainen, ei-jäsenille 10 €
🚌 Mukaan mahtuu 48 ilmoittautunutta (alle 10v. oman aikuisen tai vanhemman sisaruksen vastuulla)
Lisätiedot matkan vastuuhenkilöltä Mirkalta 0405249799 tai toimisto@mivo.fi

Seuran kevätkokous 25.3.

Kutsumme kaikki Mikkelin Voimistelijat ry:n jäsenet seuran sääntömääräiseen kevätkokoukseen ma 25.3. klo 18 Uutta Elämää groupin kabinettiin, osoite Raviradantie 8-10.

Ilmoittautumiset TÄSTÄ

TIEDOTE: Siekkilän sali poistuu käytöstä

Mikkelin Voimistelijat siirtää toimintansa pois Siekkilästä

Talvilomaviikon jälkeen 4.3. alkaen MiVon ryhmät, jotka ovat harjoitelleet Siekkilän salilla siirtyvät loppukaudeksi muihin tiloihin. Kaikki ryhmät joita muutos koskettaa, infotaan vielä erikseen valmentajien toimesta.

 

Akro-ryhmät sekä voimisteluryhmät Cinnamon ja Lavender muuttavat Valteri-koulu Mikaelin liikuntasaliin osoitteeseen Liuskekatu 1. Barre-tunnit siirtyvät keskusta-alueelle (ohjaaja ilmoittaa tarkan sijainnin). Leikkituntien siirtämistä selvitetään (23.2. leikkitunnit vielä Siekkilässä). Kaikkien ryhmien harjoitusajat pysyvät entisellään.

 

Syitä toiminnan siirtämiselle on useita. Ensinnäkin olemme saaneet joitakin palautteita Siekkilän salin sisäilman laadusta ja haluamme ehdottomasti turvata kaikille toiminnassamme mukana oleville liikkujille ja työntekijöille asianmukaiset olosuhteet. Viime keväänä tehdyt sisäilmamittaukset Siekkilän salilla eivät olleet hälyyttävät tai heikot, mutta syksyisen remontin jälkeen ilman laatu ei ole ainakaan parantunut. Lisäksi toistuvat yritykset tasoittaa tilojen lämpötilaerojen vaihtelua ovat epäonnistuneet. Olosuhteet Siekkilän salilla eivät siis vastaa enää seuran eikä liikkujien asettamia laadukkaan toiminnan vaatimuksia ja näistä syistä johtuen tiloissa harjoitelleet ryhmät siirtyvät muihin tiloihin ainakin kevätkauden loppuun saakka.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilavaihdoksesta, voit osoittaa kysymykset sähköpostitse osoitteeseen toimisto@mivo.fi tai puheenjohtaja@mivo.fi. Seura etsii jatkuvasti kestävämpää ratkaisua tila-asiaan ja kartoittaa uusien tilojen tarjontaa, joten jos sinulla herää ideoita ja ratkaisuja tähän, otathan meihin yhteyttä.

Kutsumme sinut olosuhdeiltaan

Tervetuloa vaikuttamaan seuran tulevaisuuden harjoitteluolosuhteisiin ke 21.2. klo 16.45 Uutta Elämää groupin kabinettiin!

 

Käymme läpi millaisia tarpeita ja resurssit seuralla on ja pohdimme erilaisin menetelmin miten voisimme parantaa lajiemma harjoittelun olosuhteita Mikkelissä. Tule siis mukaan ideoimaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea vaikuttamaan lasten ja nuorten liikunnaharrastamisen mahdollisuuksiin! Tarjolla kahvia, teetä ja pientä syötävää. Ilmoittauttumiset ma 19.2. klo 12 mennessä TÄSTÄ