Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tule vapaaehtoiseksi joulunäytökseemme!

Seuramme on saanut liikuttaa mikkeliläisiä koko syyskauden ja pian pääsemme näyttämään mitä tunneilla on opittu.

Mikkelin Voimistelijoiden perinteinen joulunäytös ”Joulupukki matkaan jo käy” järjestetään Mikaelissa lauantaina 11.12.2021. Ensimmäinen näytös on klo 14 ja toinen klo 16. Lipunmyynti alkaa pian https://mikaeli.fi/tulevat-tapahtumat/

Tervetuloa!

Tarvitsemme näytökseen vapaaehtoisia mm. narikkaan ja ruusunmyyntiin. Jokainen apukäsi otetaan vastaan ja pienikin apu on tärkeä.  Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä linkistä. Kysy tarvittaessa lisätietoja tapahtumat@mivo.fi

Ensi kesän suurimman liikuntafestareiden näytetunnit 30.10. Tuu mukaan!

Ennakkoilmoittautumiset ensi kesän Gymnaestrada Tampereen reissulle lähenee ja nyt kannattaakin käydä kurkkaamassa millä ohjelmilla lähdemme Tampereelle. Tule siis lauantaina 30.10. Lyseon pieneen saliin tutustumaan ohjelmiin. Toivotamme kaikki halukkaat mukaan näytetunneille tervetulleiksi maksuttomasti.

Muistathan kuitenkin käydä ilmoittautumassa haluamillesi näytetunneille 23.10. mennessä www.mivo.fi/kauppa !

Näytetuntien aikataulu

klo 9-9:45 Kirkkaat vedet (aikuisten helpompi tanvon ohjelma)
klo 10-10:45 Ystäväni, elämäni (aikuisten vaativampi tanvon ohjelma)
Klo 11-11:45 Vain taivas rajana (akrobatiaohjelma)
Klo 12-12:45 Sateen jälkeen paistaa aurinko (7-12-vuotiaiden ohjelma)

Kiltalaisten tapaaminen 23.10.

Rakkaat kiltalaiset!

Kiltamme täyttää 45-vuotta 17.10. ja juhlistamme päivää 23.10. klo 13:00-15:00 Kenkäverossa. Tiistaina 12.10. ei järjestetä kiltatapaamista. Sitovat ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot kiltaäiti Ilselle 15.10. mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Barre-tunneille vapautui lisäpaikkoja

Hankimme lisää barre-tankoja ja iloksemme voimme kertoa, että nyt Barre-tunneille mahtuu lisää osallistujia mukaan. Jos haluat ilmoittautua mukaan Barreen, varaa paikkasi varasijalle. Lähetämme sinulle sähköpostin heti kun tangot ovat saapuneet ja pääset treenaamaan kanssamme!

Seuraa sähköpostiasi. Ryhmien tervetulokirjeet ja mahdolliset peruutukset sähköpostissa!

Viime viikon alusta alkaen ovat ohjaajamme lähetelleet tervetulokirjeitä ryhmiin, joiden aloittaminen on varmistunut. Jos osallistumismäärät ovat olleet pieniä, olemme yhdistäneet ja peruneet ryhmiä. Kirjeet tulevat osoitteesta mikkelinvoimistelijat@hoika.net tai info@hoika.net. Ikävä kyllä osa sähköpostipalvelimista tulkitsee sähköpostit markkinoinniksi tai roskaposteiksi, joten sähköposteja pitää välillä etsiä. Jos näin on käynyt niin ”opetathan” sähköpostipalvelintasi ja valitset lähettämällemme kirjeelle oikean luokan, jotta jatkossa saisit kirjeet helposti näkyviin.

Jos ryhmäsi näkyy yhä nettisivuillamme, niin ryhmä käynnistyy. Jos kuitenkin tervetulokirje on kadonnut matkalla, ja haluat lisäinfoa niin olethan yhteydessä toiminnanjohtajaamme Tarjaan (toimisto@mivo.fi tai 0407375330) tai ryhmäsi ohjaajaan.

Jos ryhmäsi on kadonnut nettisivuiltamme ja Hoikasta ja et ole saanut tietoa ryhmän peruuntumisesta niin olethan yhteydessä tästäkin asiasta toiminnanjohtajaamme (toimisto@mivo.fi tai 0407375330). Katsomme soveltuvan ryhmän peruuntuneen tunnin tilalle tai palautamme rahat.

Aikuisten ryhmien käynnistyminen päätetään 28.8. Ilmoittaudu mukaan jos haluat johonkin ryhmään mukaan.

Aikuisten ryhmien alkaminen päätetään 29.8. ilmoittautuneiden osallistujien mukaan. Tavoitteenamme on, että jokainen ryhmä kattaa oman ryhmänsä ohjaajamaksut sekä salivuokran. Toivommekin ilmoittautumista haluamiinne ryhmiin viimeistään lauantaina 27.8.

Lajivastaavamme ovat yhteydessä sähköpostitse jos ryhmäsi ei pääse alkamaan liian pienen osallistujamäärän vuoksi. Jos ryhmä peruuntuu, voit valita toisen ryhmän tilalle tai palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Seuraava toukokuun jumppa ti 25.5. klo 17-18 (Vatsapakara). Muistathan ilmoittautua.

Ilmoittautumiset aikuisten jumppiin sähköpostilla viimeistään jumppapäivänä klo 12 mennessä: Ilmoittautumiset@mivo.fi.

Jumppa pidetään jos ilmoittautuneita vähintään 8.

Aikuinen, muistathan maksaa jäsenmaksusi, jotta voit osallistua tunneille toukokuussa ja kesäjumpissa (kevään 2021 10€ jäsenmaksulla voit käydä kertamaksulla sekä toukokuun tunneilla että kesäjumpassa) .

Kesäjumpat Mikkelipuistossa alkaen 8.6.