Ajankohtaista

Ajankohtaista

Harrastustuki saa jatkoa!

Harrastustuki 2021 

Mikkelin kaupungille myönnettiin 20 000 € Opetus- ja kulttuuriministeriön avustusta vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi vuonna 2021. Avustuksella tuetaan liikunnan perustoimintaa, jota on lasten tai nuorten viikoittainen harrastaminen ohjatussa liikuntatoiminnassa.

Harrastustuki oikeuttaa liikkumaan myös MiVossa. Pyydämme uudet kevätkauden hakemukset joko toimistollemme tai sähköisesti osoitteeseen varapj@mivo.fi.

Jos olet hakenut ja saanut tukea vuonna 2020, ja haluat tuen myös kevätkaudelle 2021, riittää että ilmoitat asiasta toimisto@mivo.fi.

 

Tuen myöntämiseen vaikuttavat:

  • Perheen taloudellinen tilanne (perheen itsensä esille tuomat seikat, tulotietoja ei kysytä)
  • Lapsella ei ole yhtään harrastusta (erityisesti maksullista liikuntaharrastusta) ja perheen tilanne on sellainen, että lapsi tai nuori ei pysty aloittamaan harrastusta ilman ulkopuolista ta- loudellista tukea
  • Perheen tilanne on sellainen, että lapsi tai nuori ei pysty jatkamaan ainutta harrastustaan (erityisesti maksullista liikuntaharrastusta) ilman ulkopuolista taloudellista tukea

 

Harrastustukihakemus perheille

 

Muut tukimuodot

Hope – yhdessä ja yhteisesti ry auttaa vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä (joissa 0-17 vuotiaita lapsia) sekä huostaanotettuja lapsia. Aineellisen tuen ohjella Hope tukee myös lasten harrastustoimintaa ja toteuttaa vapaa-ajan elämyksiä. Hopen tukea voit hakea täältä

 

Aikuisliikkuja – käytäthän jumpissamme kasvomaskia ja riittäviä turvavälejä

Essote on tiukentanut suosituksiaan liittyen koronaepidemiaan ja noudatamme aikuisten jumpissamme näitä suosituksia, jotta voisimme viedä jumppakautemme loppuun.
Aikuisten ryhmissä treenaava: Pidäthän jumpissamme kasvomaskia ja koko ajan turvaväliä.
Lasten jumpissa ohjaajat pitävät kasvomaskeja. Mutta toki lapset ja nuoretkin voivat pitää maskeja halutessaan.
Leviämisalueilta tulevien henkilöitä tulee välttää yleisötapahtumia, yksityistilaisuuksia ja tarpeettomia perheen ulkopuolisia sosiaalisia kontakteja ja käyttää kasvomaskia aina kodin ulkopuolella liikuttaessa 10 vuorokautta leviämisalueelta saapumisen jälkeen.

21.11.2020 aikuisten korvaavia tunteja

Lyseo pienessä salissa syksyn korvavia tunteja lauantaina 21.11. klo 14-15 Body ja 15-15:45 Kehonhuolto.

Mukaan voi tulla myös myös kertamaksulla 7€/tunti. (MiVon jäsenet)

Suomen Olympiakomitea myönsi MiVolle cheerleadingin lasten ja nuorten tähtimerkin

Mikkelin Voimistelijoille on myönnetty Suomen Olympiakomitean toimesta cheerleadingin lasten ja nuorten tähtimerkki. Aikaisemmin cheerleadingin tähtimerkkejä on saanut Suomessa vain kolmetoista seuraa. Tämä on Mikkelin Voimistelijoiden kolmas tähtimerkki, aikaisemmat merkit on saatu lasten ja nuorten sekä aikuisten voimistelun puolelta. 

Seuran cheerleading joukkueille hopeaa ja pronssia Glory -kilpailusta!

Eilen 15.11. seuran cheerleading kilpajoukkueet Sapphires ja Rubies osallistuivat ensimmäisiin kisoihinsa Suomen Cheerleadingliiton järjestämässä Glory -kilpailussa. Kilpailu järjestettiin digisatelliittina niin että yleisö ja tuomaristo seurasivat suorituksia live-yhteyden välityksellä. Kilpailun kuvauslokaatioita olivat Jyväskylä, Oulu sekä Helsinki. MiVon joukkueet esittivät kilpailuohjelmansa Jyväskylässä. 

Molemmat joukkueet tekivät lähes puhtaat kilpailusuoritukset. Minien joukkue Sapphires palkittiin hopealla kovassa 19 joukkueen sarjassa ja junnujen joukkue Rubies ylsi pronssiin taitavassa 17 joukkueen sarjassa.

 

Kevään 2021 ilmoittautumiset aukeavat pian!

Kevätkauden 2021 ilmoittatumiset alkavat pian!

Ilmoittautumiset avautuvat seuraavan aikataulun mukaisesti:

25.11.2020 klo 12:00   Lapset ja nuoret syksyn jäsenet
2.12.2020 klo 12:00     Aikuiset syksyn jäsenet
9.12.2020 klo 12:00    Uudet jäsenet

 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ryhmiin Hoikan kautta: https://go.hoika.net/public/Login.aspx Ilmoittautumislinkin löydät myös etusivultamme.

 

Tervetuloa mukaan!