Ajankohtaista

Ajankohtaista

MiVon kevätkokous

Mikkelin Voimistelijoiden kevätkokous järjestetään Mikkelin Voimistelijoiden salilla keskiviikkona 31.3. klo 18:00. Kevätkokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat. Kokouksessa myös etäosallistumismahdollisuus Google Meetin kautta.

Ilmoittautuminen kevätkokoukseen 24.3. mennessä osoitteessa https://forms.gle/CuqGVwgA1KjKPZ5A9

Aikuisten ryhmien osalta kevään toiminta on peruttu toistaiseksi

Essoten uudet suositukset tulivat  20.1. Suositusten mukaan aikuisten joukkueurheilun ja kontaktilajien harrastustoiminta sisätiloissa suositellaan tauotettavaksi, jos turvavälejä ei voida säilyttää. Suositus on voimassa toistaiseksi. Mikkelin kaupunki on päättänyt, etteivät tarjoa seuroilla käyttöön salivuoroja aikuisten liikuntaa varten.

Aikuisten ryhmien osalta  toiminta perutaan toistaiseksi ja palautamme kevään ryhmiin ilmoittautuneiden maksut. Täytäthän seuraavan lomakkeen, jotta voimme palauttaa rahat oikealle tilille https://forms.gle/7r2GzKA2qM7mvCUw9

Toivomme, että kevään aikana pystymme tarjoamaan yksittäisiä aikuisten kuntoliikuntatunteja tai lyhyitä jumppajaksoja. Katsomme tilannetta kun suositukset sallivat jälleen kokoontumiset. Ilmoittelemme heti asiasta kun saamme taas treenata.

Katso aikataulu! Seuramme toiminta alkaa porrastetusti 7.1. alkaen

Noudatamme jumpissamme Essoten suosituksia ja Mikkelin kaupungin ohjeistusta liikuntapaikkojen käyttöön. Torstaina 7.1. tulleen ohjeistuksen mukaan pääsemme aloittamaan ryhmät seuraavasti. (taulukko päivitetty 8.1.)

RyhmäAlkamisajankohta
Acro Catnip11.1.
Acro Cayanne12.1.
Acro Chervil11.1.
Acro Za'atarToiminta peruttu
Acro ZingiberToiminta peruttu
BailatinoToiminta peruttu
BodyToiminta peruttu
KahvakuulaToiminta peruttu
KehonhuoltoToiminta peruttu
Cheerleading Bixbites10.1.
Cheerleading Corals17.1.
Cheerleading Corals11.1.
Cheerleading Emeralds10.1.
Cheerleading GoldstonesToiminta peruttu
Cheerleading Rubies11.1.
Cheerleading Sapphires13.1.
Cheerleading Sunstones17.1.
Dance 7-912.1.
Dance 10-12v.12.1.
Dance 13-18v.12.1.
Lasten tanssi 3-4 v.13.1.
Lasten tanssi 5-6v.13.1.
Voimistelu 3-4v.7.1.
Voimistelu 5-6v.7.1.
Voimistelu 7-9v.11.1.
Voimistelu 10-12v.11.1.

Pyydettyjen osallistumismaksujen palautus

Osallistumismaksuja palautetaan syyskuun osalta kaikille heille, jotka ovat palautusta hakeneet ja ryhmän toimintaa ei ole korvattu lisätunneilla.
Joulukuun toimintaa ei korvata heinäkuussa tehdyn päätöksen perusteella. Seuran hallitus teki päätöksen toiminnan sulkemisesta Essoten linjauksen mukaisesti 1.12.
Palautettava summa perustuu syntymättä jääneisiin ohjaus- ja tilakuluihin.

Mahdollisen koronaepidemian uusiutumisen ja toimintamme keskeyttämisen vaikutukset osallistumismaksujen palauttamiseen keväällä 2021

MAHDOLLISEN KORONAEPIDEMIAN UUSIUTUMISEN JA TOIMINTAMME KESKEYTTÄMISEN VAIKUTUKSET OSALLISTUMISMAKSUJEN PALAUTTAMISEEN KEVÄÄLLÄ 2021

 

MiVon hallitus päätti 6.12.2020 toimintasuunnitelman mahdollisen koronaepidemian uusiutumisen vaikutuksista jumppien keskeyttämiseen ja seuran osallistumismaksujen palauttamisesta jäsenilleen kevätkauden 2021 osalta.

 

MiVon hallitus päätti, että jos Suomen hallitus, AVI ja lajiliitot tai Essote esittävät seurojen toiminnan keskeyttämistä koronaepidemian takia, seura palauttaa jäsenille prosenttimääräisen osuuden osallistumismaksuista alla olevan taulukon mukaisesti. Jäsenmaksua ei palauteta. Työnantajan eduilla maksaville ei valitettavasti voida maksaa palautuksia.

 

PALAUTUSPROSENTIN MÄÄRÄ KEVÄT 2021
Jos kaudesta on pidetty (huomioiden kauden kokonaiskertamäärät) 9-12 kertaa 5-8 kertaa 1-4 kertaa Kausi ei toteudu lainkaan
Palautusprosentti 25% 50% 75% 100%

 

Jos kausi ei toteudu lainkaan: osallistumismaksujen palautus 100 %
1–4 kertaa toteutuu: osallistumismaksujen palautus 75 %
5–8 kertaa toteutuu: osallistumismaksujen palautus 50 %
9–12 kertaa toteutuu: osallistumismaksujen palautus 25 %
Yli 9–12 kertaa: ei palautusta.

 

Jumppiemme kertamäärät vaihtelevat kauden aikana ryhmän mukaan 13 ja 16 välillä. Mainittuja toteutuneita kertoja sovelletaan kertojen määrään suhteutettuna.

Mahdollisessa maksujen palautustilanteessa jokaisen jäsenen on pyydettävä palautusta itse. Seura antaa toimintaohjeet palautuksien pyytämistä varten, jos toiminta keskeytyy.

Palautuksien maksamisen edellytyksenä ovat siis Suomen hallituksen, AVIn sekä Voimisteluliiton ja Cheerleadingliiton päätökset sekä Essoten suositukset toiminnan keskeyttämisestä. Jäsenen keskeyttäessä itse jumpassa käynnin vedoten koronatilanteeseen, seura ei korvaa osallistumismaksuja.

Ryhmäliikuntatunneillamme noudatamme aina voimassa olevia alueellisia suosituksia.