Ajankohtaista

Ajankohtaista

Treenaa kotona!

Teemme yhteistyötä ESLin kanssa Tästä hyvää seuraa -hankkeessa ja haluamme tarjota kaikille erilaisia treenitunteja. Voit käydä kurkkaamassa tarjontamme YouTube-sivuillamme ja valita sieltä treenin, joka sopii sinulle. Muistathan laittaa kanavan myös tilaukseen, jotta saat tiedon sivuille ladatuista treenivideoista.

YouTube-kanavamme löydät osoitteesta: https://www.youtube.com/channel/UC4JCQ2APkF1jeFV8LKddpiA?reload=9

Vaikuta seuran tila- ja välineratkaisuihin!

Kehityksen rattaat pyörivät eteenpäin ja olemmekin pohtineet Mivossa miten voisimme kehittää seuran liikuntatiloja ja välineratkaisuja. Vastaamalla kyselyyn vaikutat seuran tulevaisuuteen ja osallistut arvontaan!
Vastaathan kyselyyn osoitteessa https://bit.ly/3c06WIf 27.9. mennessä
Yhteystietojen jättäneiden kesken arvomme kolmelle MiVon vapaavalintaisen tuotteen (juomapullo, gymback tai pipo). Emme yhdistä vastanneiden nimiä vastauksiin.

Toiminta keskeytetty 27.9. saakka

Koronatilanteesta johtuen MiVon toiminta on keskeytetty 27.9. saakka. Essoten ja Mikkelin kaupungin päätöksellä salivuorot on suljettu. Essote painottaa kontaktien määrän pitämistä mahdollisimman pienenä.

Seuraamme koronatilannetta syksyn aikana ja katsomme koko syksyn ajalta peruuntuneen toiminnan toteuman. Peilaamme tätä toteumaa jo ennen kauden alkua tiedottamaamme palautusprosenttiin. Tiedotamme palautuksista loppusyksystä.

Nautitaan syksystä ulkoillen ja omatoimisesti treenaten!

 

 

Jumpat peruttu 9.-15.9. välisen ajan.

Mikkelin Voimistelijoiden toiminta on tauolla 9.-15.9. välisen ajan. Treenit jatkuvat normaalisti treenikalenterimme mukaisesti tämänhetkisen tiedon mukaan 16.9. Syynä toiminnan keskeyttämiselle on Essoten terveyspalveluiden johtajan Santeri Seppälän lausunto Mikkelin koronatilanteesta sekä kehoituksesta mikkeliläisille olla viikon ajan todella varovaisia kokoontumisissa. Haluamme seurana olla vastuullisia tässä tilanteessa ja näin ollen emme järjestä toimintaa. Jos syksyn toimintaan tulee vain viikon tauko, pidämme korvaavat tunnit myöhemmin. Tiedotamme tästä asiasta myöhemmin..

Ohjeita harjoituksiin osallistujille korona-ajalle

 

 1. Harjoituksiin ei saa tulla, jos sinulla on pienintäkään Covid-19 liitettyä sairauden oiretta: yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.  Myös infektion jälkeen harjoituksiin paluu tulee tehdä harkiten, COVID 19-viruksen taudin aaltoilevasta luonteesta johtuen. Jos olet ollut edellisen kahden viikon aikana riskialueilla, ethän tule harjoituksiin.
 2. Jos harjoituksiin osallistuneella todetaan koronavirusinfektioon sopivia oireita, hänen tulee olla yhteydessä Päivystysapuun p. 116 117. Mikäli koronavirustartunta todetaan, tulee tästä ilmoittaa heti toiminnanjohtajallemme (toimisto@mivo.fi tai puhelimitse 040 737 5330). Terveydenhuollon edustajat ovat yhteydessä altisteisiin, mutta toivomme tartunnan varmistuessa myös pikaista ilmoitusta toimistollemme, jotta voimme aloittaa tarvittavat toimenpiteet seuran toiminnassa.Olemme vaitiolovelvollisia saadessamme tiedon tartunnasta.
 3. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen harjoituksia ja harjoituksien jälkeen huolellisesti. Saleillamme on tarjolla myös käsidesiä, jota on käytetään myös harjoituksien aikana varsinkin kontaktilajeissa. Voit halutessasi myös itse tuoda käsidesin mukaan tunneille. 
 4. Tunneilla pidetään vähintään 1,5 metrin turvaväli. Lasten ja nuorten kotona on hyvä keskustella mikä on hyvä turvaväli ja muistuttaa sen tärkeydestä. Akrossa ja cheerissä harjoittelemme saman parin/pienjoukkueen kanssa harjoituksen ajan.
 5. Harjoituksiin  saavutaan ja poistutaan treenivaatteissa. Mahdollisuuksien mukaan osallistujat odottavat ulkona tunnin alkamista ja menevät suoraan saliin.
 6. Lasten vanhemmat tuovat ja noutavat lapset salin piha-alueelta. Ohjaajat ottavat lapset vastaan ovella ja tuovat ovelle harjoituksien päätyttyä.
 7. Jokaisella tulee olla harjoituksissa mukana omat varusteet (juomapullo,voimisteluvälineet, jumppamatto yms.) joihin kukaan muu ei koske  ja jotka säilytetään erillään toisistaan. 
 8. Niistämistä, yskimistä ja aivastamista on vältettävä. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi. Niistäminen tapahtuu kertakäyttönenäliinaan, joka tulee käytön jälkeen laittaa viipymättä roska-astiaan. Kädet tulee pestä ja desinfioida aina niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen.
 9. Harjoituksissa saa käyttää halutessaan maskia, mutta seurana emme tähän pakota. Mahdollisen määräyksen maskin käytöstä tekevät viranomaiset.
 10. Salille saapuvat osallistujat odottavat omaa vuoroaan ohjaajan osoittamassa tilassa, jotta kontaktit toisiin ryhmiin olisivat mahdollisimman vähäisiä. 
 11. Jumpan alettua ovet lukitaan, jonka jälkeen jumppaan ei enää pääse. 
 12. Huomioithan, että salin ovet avataan vasta noin 5min ennen jumpan alkamista turhan liikkumisen välttämiseksi. 

 

Lasten akroryhmämme, Dance 10-12v ja aikuisten kahvakuulatuntimme ovat täynnä

Lasten akroryhmämme Pepper, Catnip ja Chervil ovat täynnä. Acron vaativampaan ryhmään Cayanneen osallistuaksesi olethan yhteydessä lajivastaavaamme Martiinaan sähköpostitse akro@mivo.fi.

Dance 10-12-vuotiaiden ryhmä täyttyi myös hetkessä. Muilla lasten tunneillamme on vielä jonkin verran tilaa.

Aikuisten tunneistamme kahvakuulatuntimme on täynnä, Muiden ryhmien ilmoittautumistilanne vaihtelee suuresti.

Mahdollisen koronaepidemian uusiutumisen ja jumppien keskeyttämisen vaikutukset jumppamaksujen palauttamiseen

MiVon hallitus päätti kokouksessaan 27.7. toimintasuunnitelman mahdollisen koronaepidemian uusiutumisen vaikutuksista jumppien keskeyttämiseen ja seuran jumppamaksujen palauttamisesta jäsenilleen.

MiVon hallitus päätti, että jos Suomen hallitus ja lajiliitot esittävät seurojen toiminnan keskeyttämistä koronaepidemian takia, seura palauttaa jäsenille prosenttimääräisen osuuden jumppamaksuista seuraavasta.

 • Toiminta keskeytyy syyskuun aikana: jumppamaksujen palautus 75%
 • Toiminta keskeytyy lokakuun aikana: jumppamaksujen palautus 50 %
 • Toiminta keskeytyy marraskuun aikana: jumppamaksujen palautus 25%
 • Toiminta keskeytyy joulukuun aikana: jumppamaksuja ei palauteta.

Mahdollisessa maksujen palautustilanteessa jokaisen jäsenen on pyydettävä palautusta itse. Seura antaa toimintaohjeet palautuksien pyytämistä varten jos toiminta keskeytyy.

Palautuksien maksamisen edellytyksenä ovat siis Suomen hallituksen, AVIn sekä Voimisteluliiton ja Cheerleadingliiton päätökset toiminnan keskeyttämisestä. Jäsenen keskeyttäessä itse jumpassa käynnin vedoten koronatilanteeseen, seura ei korvaa jumppamaksuja.