Rubies

Rubies on juniorikäisten cheerleading level-3 kilpajoukkue. Joukkueemme on suunnattu vuonna 2006-2009 syntyneille urheilijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta cheerleadingistä. Treeneissä harjoittelemme kaikkien cheerin osa-alueiden level 2-3 taitoja. Osallistumme kauden aikana 2-3 kisoihin, seuran näytöksiin ja muihin mahdollisiin esityksiin.

Joukkueella on kauden aikana myös leirejä joihin tulee sitoutua. Leireistä, kisamatkoista, lisensseistä, osallistumismaksuista ja mahdollisista varustehankinnoista tulee lisäkuluja kauden aikana. Joukkueeseen sitoudutaan syys- ja kevätkauden ajaksi.

Rubiesiin pääsee tasokokeiden kautta, joista infotaan seuran ja joukkueen somen kautta.

 

Valmentajat: Aino Jukarainen, Amina Ighmour, Jenni Turunen
Varusteet:
Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät. Juomapullo.
Hinta:
238€ osallistumismaksu + 10€ jäsenmaksu.
Lisäksi jokainen osallistuja kustantaa itse mm. esiintymisvaatteet, kisalisenssin, kisakulut sekä mahdolliset leiritykset.
Kauden pituus: 2.8.-9.12.2021. Harjoituksia ei järjestetä syyslomaviikolla (vko 43)
Vakuutus:
Ryhmään osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta, koska kyseessä on kisajoukkue.
Kisoihin tähtäävissä joukkueessa olevan tulee hankkia itse itselleen lisenssi sekä  kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Kilpailuihin ja kansalliseen sekä kansainvälisiin tapahtumiin Suomen Voimisteluliitto sekä Suomen Cheerleadingliitto vaativat osallistujalta lisenssit ja vakuutukset. Osallistuja voi itse hankkia vakuutuksen omasta vakuutusyhtiöstään tai käyttää lajiliittojen neuvottelemaa Sporttiturva-vakuutusta. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista. Katso lisää täältä (Vakuutukset) 
Kilpailutaso: Cheer juniorit keskitaso
Level: 2

Lisätietoa joukkueesta:
Emmi Immonen, cheerleading lajivastaava cheerleading@mivo.fi
Aino Jukarainen 0401693104 aino.jukarainen@gmail.com

 

Joukkueen täydennys:

Joukkuetta täydennetään syksylle 2006-2009 syntyneillä urheilijoilla. Joukkueen täydennys järjestetään sähköisesti hakulomakkeen sekä hakijan lähettämien videoiden avulla. Hakulomake sekä videot tulee olla lähetettyinä viimeistään maanantaina 31.5.2021.

Hakulomake: https://forms.gle/a6v4rNMHmXybEiE2A

HUOM! Rubies-joukkue on kisoihin tähtäävä ryhmä. Näin ollen jokaisen joukkueessa olevan tulee hankkia itselleen lisenssi sekä cheerleadingin kilpailutapahtumat ja -harjoittelun kattava vakuutus. Vakuutuksen tulee olla voimassa ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista.

Vakuutuksen voit hankkia omasta vakuutusyhtiöstäsi tai lisenssin oston yhteydessä. Tarkistathan jo voimassa olevat vakuutuksesi, kattavatko ne cheerleadingin harjoittelun ja kilpailuihin osallistumisen.

Lisenssin ja vakuutuksen voit ostaa Suomisportin sivuilta. Suomen
Cheerleadingliiton sivuilta löydät hyvät ohjeet lisenssin ja vakuutuksen ostoon
https://www.scl.fi/wp-content/uploads/2016/06/Ohje_lisenssin_ostoon_Suomisport.pdf