Lasten voimisteluleiri

Leiri 29.7.-1.8.2024

Paikkana: Kalevankankaan koulun ympäristö ja liikuntasali sekä Saimaa Stadiumi

Leiriaika päivittäin: ohjattu toiminta 9-15, paikalle voi saapua jo 8.30 ja kotiinlähtö viimeistään klo 15.30

Leirin hinta: 95€/lapsi sisältäen ohjauksen, lounaan ja välipalan sekä leiripaidan

HUOM! Seuran vakuutus on voimassa leirillä ainoastaan seuran jäsenillä (kevätkaudella 2024 jäseneksi ilmoitettujen vakuutus on voimassa leirin loppuun saakka). Mikäli haluatte liittää lapsen seuran jäseneksi tulevalle syyskaudelle (jäsenmaksu 20 €), voitte tehdä sen leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirillä tutustutaan voimisteluun, tanssiin, akroon ja cheerleadingiin turvallisten ja osaavien ohjaajien valvonnassa ja ohjauksessa. Yhtenä päivänä vierailemme Supercornerissa. Joka päivä ohjelmassa on eri laji sekä ulkoilua pelaillen ja leikkien. Leirille osallistuminen ei velvoita seuran jäsenyyteen (huomioi vakuutusasia). Leirille ilmoittautuneille lähetetään infokirje sähköpostitse noin viikkoa ennen leiriä.

Lisätietoja leirivastaavalta Mirkalta 0405249799 tai toimisto@mivo.fi

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE AVAUTUU TORSTAINA 2.5. KLO 9

HOIKAAN REKISTERÖITYNEET: Mikäli lapsen tiedot löytyvät jäsentietojärjestelmä HOIKAsta, tee leiri-ilmoittautuminen TÄSTÄ

EI VIELÄ HOIKAAN REKISTERÖITYNEET: Mikäli lapsen tietoja ei vielä löydy jäsentietojärjestelmä HOIKAsta, tee leiri-ilmoittautuminen TÄSTÄ

Jos ilmoittauessa ilmenee ongelmia tai et ole varma onko sinulla tunnukset HOIKAan, ota yhteyttä Mirkaan (yhteystiedot yläpuolella).