Lasten leiri 1.-4.8.2022

Leiri on tarkoitettu 2009-2015 syntyneille lapsille ja nuorille. Jos lapsesi ei vielä ole seuran jäsen, tulee sinun huoltajana tehdä tunnukset jäsentietojärjestelmäämme Hoikaan. Leirillä on paikkoja 30:lle lapselle ja nuorelle.

Hoikaan rekisteröityneet/vanhat seuran jäsenet ilmoittautuvat TÄSTÄ

Uudet jäsenet/Hoikaan rekisteröitymättömät ilmoittautuvat TÄSTÄ

Leiri maksaa 80 € sisältäen ohjauksen, lämpimän ruuan Uutta Elämää kahvilassa, välipalan sekä seuramme syyskauden jäsenmaksun (20 €).

Leirillä ohjattua toimintaa on MiVon Siekkilän salilla, Saimaa Stadiumilla ja ulkona. Välimatkat liikutaan kävellen. Leiriläiset jaetaan kahteen ryhmään, joilla molemmilla on kaksi ohjaajaa mukana jokaisena päivänä ja ohjaajat vastaavat ryhmänsä siirtymisistä, ruokailuista sekä ryhmäläisten turvallisuudesta. Maanantaina kaikki aloittavat Siekkilässä ja ilmoitamme tuolloin tarkemmin ryhmien aikataulut lajeittain.

Leiripäivien aikataulu:

klo 8.30 voi saapua Siekkilän salille

klo 9-11 ohjattua toimintaa

klo 11-12 lounas Uutta Elämää kahvila

klo 12-14 ohjattua toimintaa

klo 14-14.30 välipala Siekkilän salilla

klo 14.30-15.30 vapaata ohjelmaa

klo 15.30 kotiin lähtö

Leirillä lajeina ovat cheerleading, voimistelu, tanssi ja akro. Leiriläisillä tulee olla liikuntaan sopivat sisäliikuntavaatteet, säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja kengät, vesipullo, aurinkorasvaa, hattu ja pitkät hiukset on oltava kiinni.

Leiristä vastaa seuratyöntekijä Mirka Jussila ja hän on mukana leirillä jokaisena päivänä. Mirkan saatte kiinni soittamalla 040 5249799.