Ohjaaja-/Valmentajahaku kaikkiin lajeihin

HAEMME ohjaajia ja valmentajia kaudelle 2024-25!

Haemme ohjaajia/valmentajia cheerleadingiin, tanssiin, voimisteluun ja akroon sekä ikääntyvien kuntoliikuntaan. Seuraava kautemme alkaa 26.8. ja kestää vuoden 2025 toukokuulle. Sopimukset tehdään mielellään koko kaudelle, mutta toivomme sitoutumista vähintään syys- tai kevätkaudeksi. Ohjaukset ovat tuntitöitä ja kaikille ohjaajille tehdään kirjallinen työsopimus, johon sovitut ohjaukset merkitään. Voit hakea ryhmien vastuuohjaajaksi (lajiosaaminen olennaista) tai apuohjaajaksi (lajiosaaminen ei välttämätöntä). Palkka määräytyy vastuun, koulutuksen ja ohjauskokemuksen mukaan.

Lupaamme sinulle olla vastuullinen, avoin ja innostava työnantaja. Tarjoamme mukavan työyhteisön, mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön ja koko seuran toimintaan sekä perehdytyksen ja tukea koko työsuhteesi ajan. Kannustamme ja tuemme kouluttautumaan ohjaajuuden ja oman lajin parissa.

Vapaamuotoiset hakemukset toimisto@mivo.fi. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Cheerleadingvalmentajaksi voit hakea suoraan TÄSTÄ.

Kerro hakemuksessasi ainakin seuraavaa:

-ikäsi

-työkokemuksesi, koulutuksesi

-ohjauskokemuksesi, lajitaustasi

-mihin tehtäviin tai ryhmiin ensisijaisesti toivot pääseväsi TAI jos sinulla on ideoita uusista ryhmistä

-erityisosaamisesi, millainen tyyppi olet

-mitä odotan meiltä ja mitä liikuntaseuratoiminta sinulle tarkoittaa