Vaikuta toimintaamme

Kehitämme jatkuvasti seuramme toimintaa ja haluamme kuulla kehitysideoita toimintaamme kaikilta jäseniltämme. Arvostamme erityisesti konkreettisia kehitysideoita, mutta myös visioita seuran tulevaisuudesta, kehuja onnistumisista ja palautetta jos emme ole jossain onnistuneet. Teemmehän siis yhdessä MiVosta aina vain laadukkaamman seuran!

 

Et ole yksin!

 MiVossa halutaan edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti.

Oletko sinä kohdannut epäasiallista käytöstä tai häirintää urheilussa? Yhteyttä voivat ottaa urheilijat, urheilijan vanhemmat/huoltajat, valmentajat, sekä urheiluseurojen tai lajiliittojen työntekijät ja vapaaehtoiset.

Urheiluharrastuksesta saa parhaimmillaan iloa, onnistumisia ja hyviä ystäviä. Olemme aktiivisesti mukana Väestöliiton ja suomalaisen urheilun Et ole yksin yhteishankkeessa.

Lue lisää täältä!

 

Aktiiviset kyselyt:

Tällä hetkellä käynnissä ei ole aktiivisia kyselyitä.

Jos sinulla on palautetta tai kysymyksiä, joihin haluaisit nopeasti vastauksen olethan yhteydessä toimistollemme toimisto@mivo.fi tai 040 524 9799. Myös lajivastaavamme sekä muut hallituksen jäsenet auttavat mielellään.