Kilta

Seurassamme on toiminut vuodesta 1976 asti Uskollisuuden Kilta. Uskollisuuden Kiltan tarkoituksena on koota yhdistyksen jäsenet uskolliseksi sisarpiiriksi yhdistyksen henkisen vireyden ja toveruuden ylläpitäjäksi sekä varsinaisen toiminnan tueksi. Kiltatoiminta perustuu uskollisuuteen naisvoimistelulle.

Kiltalaiset kokoontuvat yhteen kuukausittain noudattaen kiltatoimintaan kuuluvia ystävyyden perinteitä ja jakamaan kuulumisia. Retkiä ja valtakunnallisia kiltatapaamisiakaan ei unohdeta.

”Naisvoimistelu yhdistää ja antaa voimia!”

”Uskollisuus on kaunis sana, sanalla Kilta on vahvat perinteet. Uskollisuuden Kilta on täyttä totta Mikkelin Voimistelijoille. Olemme uskollisia liikunnan kipinälle ja se kipinä saa ihmeitä aikaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan 40 vuotta täyttäneeseen Kiltaamme, kerron mielelläni toiminnastamme.” -Ilse Tefke, kiltaäiti

Killan jäsenmaksu 10€/vuosi. Killan jäsenet eivät maksa erikseen seuran jäsenmaksua.

 

KILTATAPAAMISET

Siekkilän sali
Pohjolankatu 20
50120 Mikkeli

tai muu erikseen sovittu paikka

SYKSY 2023

15.8. klo 16 Mikkelipuistossa Greenerin edessä. Kesäkuulumisia ja terveisiä Amsterdamin Gymnaestrdasta
26.9. Kulttuuriretki Jyväskylään Alvar Aallon museoon ym tutustuen . Lähtö klo 9 Mikaelin parkkipaikalta kimppakyydein . Ilmoittautuminen Ilselle 22.9. mennessä ja tieto tarvitsetko kyytiä
17.10. Ulkoiluretki Säynätin laavulle .Tapaaminen laavulle klo 16.30. Sään mukainen vaatetus ja omat eväät. Ilse tuo nokipannun ja kahvit. Ilmoitathan Ilselle pääsetkö mukaan ja tarvitsetko kyytiä 13.10.mennenssä.
14.11.Siekkilän salilla klo 13. Jumppahetki ja mahdollinen vieras(ilmoitetaan myöhemmin)
12.12. Joulupuuro Latupirtillä. Lähtö klo 16.30 Mikaelin parkkipaikalta. Ilmoittautuminen Ilselle 8.12. mennessä ja tieto tarvitsetko kyytiä.

 

 Muutokset mahdollisia.

Tervetuloa mukaan Kiltaamme!

Ole yhteydessä Kiltaäitiimme Ilseen tai kiltavastaavaamme Sinikkaan!

Kiltaäiti Ilse Tefke

p. 050 554 3407

Sinikka Leskinen
Kiltavastaava, hallituksen jäsen

p. 040 5178106