Stara-merkkisuoritus ja passipäivä 13.4.

Aika LA 13.4. klo 10-11.30 Passipäivä ja klo 11.30-13 Stara-merkkisuoritus

Paikka Lyseon koulun pieni sali

Ennakkoilmoittautuminen LOMAKKEELLA . Ilmoittautuminen päättyy 4.4. klo 18

Stara-merkki on liikkumaan innostava, kaikkien voimistelulajien yhteinen aloitusmerkki, jonka lapsi saa opeteltuaan joukon voimistelun alkeisliikkeitä (esim. karhukävely ja silta). Merkin suorittamiselle ei ole ala- eikä yläikärajaa. Suosittelemme Stara-merkiä 6-7 -vuotiaasta ylöspäin. Liikkeet ovat tuttuja voimistelukoulun alkeis- ja alkeisjatkopassista.

Stara-merkki

Järjestämme jäsenillemme mahdollisuuden suorittaa Staran starttimerkin 13.4.2024 Lyseon koulun pienessä salissa klo 11.30-13. Staramerkin suoritusta varten sinulla on oltava vähintään staralisenssi, jonka voit ostaa hoikan kautta. Lisenssi maksaa 11 euroa.

Lisenssin ostoon saat lisätietoa https://www.voimistelu.fi/materiaalipankki/lisenssin-oston-pikaohje-2020-suomi/

Passipäivä

Voimisteluryhmissä (0-12v.) käytössä olevien voimistelupassien (alkeis, alkeisjatko, lattialajit) liikkeitä ja sarjoja harjoitellaan läpi kauden jokaisessa ryhmässä. Staramerkin suorittamistilaisuuden yhteydessä järjestetään tilaisuus, johon voi tulla oman passinsa kanssa näyttämään oman liikkeen, liikkeet tai liikesarjan ja onnistuneesta suorituksesta saa passiin tarran merkiksi jokaisesta onnistuneesta suorituksesta.

Passin liikkeitä voit tulla suorittamaan klo 10-11.30 väliselle ajalle. Otathan oman passisi mukaan. Tapahtumassa on mukana muutama tyhjä passi, mikäli sinulla ei ole omaa passia tallessa. Passiliikkeiden suorittaminen on MiVon jäsenille maksuton.

Ilmoittautuminen päättyy 4.4.2024 klo 18

JUMPPATURVA-VAKUUTUS EI KATA OSALLISTUMISTA STARA-TILAISUUKSIIN.

Lisätietoa Suvi Kuusaari, tapahtumavastaava, tapahtumat@mivo.fi,  040 561 9446