LiikuntaMix 10-14v.

Tervetuloa nuorten (10-14v.) monilajiryhmään! Tunneilla on vaihtuvia teemoja ja eri lajeja. Pääsemme testailemaan niin akron, voimistelun, tanssin kuin pallopelien perusteita unohtamatta leikkisyyttä, hauskanpitoa ja yhdessä tekemistä. Ryhmään voivat osallistua kaikki sukupuolesta riippumatta. Otamme tuntien suunnittelussa huomioon myös ryhmäläisten toiveet.Kauden aikana tunteja ohjaavat eri ohjaajat. Ilmaisryhmän meille mahdollistaa Suur-Savon Osuuspankin tuki.

Ohjaajat: Vaihtuvat ohjaajat

Kausi: 26.8.-8.12.2024 Harjoituksia ei järjestetä alueen syyslomaviikolla eikä pääsääntöisesti juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Mukavat sisäliikuntavaatteet ja juomapullo, ei kenkiä. Pitkät hiukset tulee olla kiinni.

Hinta: 20€ seuran jäsenmaksu

Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla (katso https://mivo.fi/jasenyys/jumppaturva/ ).

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä voi halutessaan osallistua seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje. Ryhmässä noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä.

Ilmoittautuminen Hoikan kautta