Bixbites

Bixbites on vuosina 2016-2018 syntyneiden lasten alkeisryhmä, jossa harjoitellaan kerran viikossa lajinomaista kehonhallintaa, leikkejä, akrobatiaa sekä pieniä nostoja.

Valmentajat: Siiri Väisänen, Inka Tikkanen, Senni Häkkinen
Treeniaika: Sunnuntai klo 15-16, Lyseon pieni sali
Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet ja juomapullo. Pitkät hiukset kiinni ja korut pois.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu/kausi.
Kauden pituus: 8.1.-12.5.2024. Harjoituksia ei järjestetä talvilomalla viikolla 9.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.
Kilpailutaso: Cheer mikrot alkeistaso
Level:
0-1

Ryhmä osallistuu seuran näytöksiin.

 

SEURAN JÄSENEKSI LIITTYMINEN & JÄSENMAKSU KEVÄT 2024
Seurassa harrastaminen ja kilpaileminen edellyttää seuran jäsenyyttä.

SYKSYLLÄ 2023 MUKANA OLLEET:
Jäsenhakemusta ei tarvita. Jäsenmaksu maksettavissa suomisportissa maksut välilehdellä (20€).
Maksamisen ohje täältä!

UUDET HARRASTAJAT:
MiVon jäseneksi hakeminen +  jäsenmaksu 20€/kausi. https://seurat.suomisport.fi/invite/8f0c110d-bf55-4740-9143-9d5fb9a3282d
Jäseneksi hakemisen ohje täältä  + jäsenmaksun maksamisen ohje täältä.

Video-ohjeet löydät täältä

 

JOUKKUEEN ILMOITTAUTUMISSIVU SUOMISPORTISSA
BIXBITES (ryhmälisenssi ostettu, ei omaa lisenssiä) : https://www.suomisport.fi/events/b98648cd-5675-4581-bfd0-9a6e85afefab

LISENSSIUUDISTUS:

Uudistuksen myötä jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Aikaisempina kausina lisenssi on ollut pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille, mutta uudistuksen myötä valikoima täydentyy liikkujan harrastelisenssillä. Ryhmä on valmiiksi vakuutettu jumppaturvalla, joten valitkaa lisenssivaihtoehdoista VAKUUTUKSETON HARRASTELISENSSI (hinta 15€).

Lisenssit ovat ostettavissa Suomisportista 1.8.2023 alkaen. Harrastejoukkueiden harrastelisenssi vaaditaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä tai sitten ryhmän mahdollisesta perumisesta.