Corals

Corals on cheerleadingin level 1-2 harrastejoukkue vuosina 2009-2013 syntyneille urheilijoille. Tunneilla harjoittelemme cheerleadingin eri osa-alueita: stuntteja, heittoja, pyramideja sekä permantoakrobatiaa. Corals osallistuu seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. Tervetuloa mukaan!

 

Valmentajat: Iina Löppönen, Siiri Väisänen
Treeniaika: Torstai klo 18-19.30, Lyseon pieni sali
Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät. Juomapullo mukaan tunneille. Pitkät hiukset kiinni ja kaikki korut pois.
Hinta: 103€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu + 15€ harrastelisenssi.
Lisäksi jokainen osallistuja voi halutessaan tilata joukkueen treenipaidan. Treenipaidan tilaaminen ei ole pakollista.
Kauden pituus: 8.1.-12.5.2024 Harjoituksia ei järjestetä talvilomalla viikolla 9.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.
Kilpailutaso: Harrastejoukkue
Level:
1

 

SEURAN JÄSENEKSI LIITTYMINEN & JÄSENMAKSU KEVÄT 2024
Seurassa harrastaminen ja kilpaileminen edellyttää seuran jäsenyyttä.

SYKSYLLÄ 2023 MUKANA OLLEET:
Jäsenhakemusta ei tarvita. Jäsenmaksu maksettavissa suomisportissa maksut välilehdellä (20€).
Maksamisen ohje täältä!

UUDET HARRASTAJAT:
MiVon jäseneksi hakeminen +  jäsenmaksu 20€/kausi. https://seurat.suomisport.fi/invite/8f0c110d-bf55-4740-9143-9d5fb9a3282d
Jäseneksi hakemisen ohje täältä  + jäsenmaksun maksamisen ohje täältä.

Video-ohjeet löydät täältä

 

CORALS SUOMISPORT ILMOITTAUTUMISSIVU
https://www.suomisport.fi/events/97dd2994-38a9-4f3a-9194-80ec7fc25aae

 

LISENSSIUUDISTUS:

Uudistuksen myötä jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Aikaisempina kausina lisenssi on ollut pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille, mutta uudistuksen myötä valikoima täydentyy liikkujan harrastelisenssillä. Ryhmä on valmiiksi vakuutettu jumppaturvalla, joten valitkaa lisenssivaihtoehdoista VAKUUTUKSETON HARRASTELISENSSI (hinta 15€).

Lisenssit ovat ostettavissa Suomisportista 1.8.2023 alkaen. Harrastejoukkueiden harrastelisenssi vaaditaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.