NinjaGym 4-6v. Cilantro (jatko)

NinjaGym tunneillamme on vauhdikas meno!

NinjaGym -tunnit soveltuvat lapsille taustaan tai taitotasoon katsomatta. NinjaGymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, akrobatia ja parkour. Tunneilla on vähemmän jonotusta ja enemmän tekemistä. Tavoitteena on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja, notkeutta, perusvoimaa ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. NinjaGym-tunnneilla harjoitetut taidot antavat hyvät valmiudet moniin liikuntamuotoihin.

Ryhmä on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille, joilla on aiempaa taustaa NinjaGymistä tai muusta voimistelusta tai tanssista.

Ohjaajat: Salla Koponen ja Elli Kari

Kausi: 26.8.-8.12.2024 Harjoituksia ei järjestetä alueen syyslomaviikolla eikä pääsääntöisesti juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.

Hinta: 70 € osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu.

Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla (katso https://mivo.fi/jasenyys/jumppaturva/ ).

 

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä osallistuu seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje. Ryhmässä noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä.

Ilmoittautuminen Hoikan kautta.