Acro Chervil

Chervilin akrobatiavoimistelun treeneissä perusliikkeet ovat jo hallussa ja lähdemme hiljalleen muokkaamaan niitä sarjoiksi. Taitotason noustessa opettelemme enemmän pari- ja ryhmäliikkeitä. Tunneillamme harjoitelllaan akron liikkeitä niin voimankäytön, tasapainon, liikkuvuuden, luottamuksen ja ilmaisukyvyn näkökulmista. Treeneissä pidetään hauskaa ja samalla opitaan uusia liikkeitä ja kehonhallintaa. Tunnit sopivat niin tytöille kuin pojillekin. 

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Ryhmässä on mahdollista suorittaa Starttimerkki.

Ohjaajat: Kirsi Kähäri, Pihla Sormunen
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 80€ osallistumismaksu/kausi + 10€ jäsenmaksu. Osallistujan suorittaessa merkkejä, osallistuja maksaa itse lisenssimaksut (Stara-lisenssi Starttimerkkiin 10,50€ )
Kevään kauden pituus: 10.1.-8.5.2022. Harjoituksia ei järjestetä 28.2. hiihtolomaviikolla.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 2.1. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille.

Ryhmän tavoiteliikkeet:

Lentokuperkeikka
Takaperin kuperkeikka
Käsilläseisonta
Haarakulmanoja + kulmanoja (epävakaalla alustalla)
Niskaseisonnan haastaminen
Siltakaato eteen ja taakse
Arabialaisen alkeet
Sivuvaaka
Akropuihin tutustuminen
L-base + toppi (esim. lentokone)