Acro Pepper

Pepper -ryhmän tunneillamme vuorottelevat vauhti ja keskittymistä vaativat osiot. Rauhallisimmissa osioissa opettelemme akrobatian perusliikkeitä yksin, pareittain ja ryhmissä. Tavoitteena on luoda hyvät perusteet akrobatiaan sekä muulle liikkumiselle. Vauhdikkaammissa osioissa puolestaan harjaannutamme perusliikuntataitoja leikkien ja pelien kautta, joten oppimista tapahtuu lapsenomaisesti hauskanpidon kautta. Liikkumisen kautta harjoittelemme sosiaalisia taitoja sekä toisen auttamista. Ryhmän osallistujan minimi-ikä on 5 vuotta. Tunnit sopivat niin tytöille kuin pojillekin. 

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin.

Ohjaajat: Sara Parkkonen, Martiina Väisänen
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 10€ jäsenmaksu.
Kevään kauden pituus: 11.1.-8.5.2022. Harjoituksia ei järjestetä 1.3. hiihtolomaviikolla.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 2.1. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille.

Ryhmän tavoiteliikkeet:

Kuperkeikka eteen ja taakse
Jännehyppy 180°
Haaraistunta + eteentaivutus (eli pannukakku)
Hartiasilta
Laukka- ja varsahypyt
Kukkoasento ja etuvaaka
Tukkipyörintä
Peikkokärrynpyörä
Polvivaaka ja vaaka
Kuppi- ja kaaripito
Akropuihin tutustuminen