Voimistelu 3-4v Lavender

Alle kouluikäisten voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita ja perusliikuntataitoja leikin ja ikätasoisten harjoitteiden kautta. Tunneilla edetään lasten oman tason ja kehityksen mukaan, kuitenkin yhdessä tehden. Tavoitteena on tuottaa onnistumisen kokemuksia ja liikunnan iloa, sekä kehittää motorisia perustaitoja. Voimistelukoulussa harjoittelu on monipuolista, ja antaa erinomaisen pohjan niin voimisteluun kuin muihinkin lajeihin.

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Joulunäytös 9.12.2023.

Ohjaajat: Anna Partanen ja Ella Ikonen
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu
Syyskauden pituus: 31.8.-7.12.2023. Harjoituksia ei järjestetä syyslomaviikolla 43 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 34. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 34 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.