Dance 5-6v. Mint

KEVÄÄN OSALTA RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Hyppää mukaan tanssienergiaan Mint-ryhmän kanssa! Ryhmässä sukellamme tanssimaailmaan erilaisten sarjojen, eri tanssilajien ja leikkimielisten harjoitusten avulla. Ryhmässämme lapsesi pääsee toteuttamaan itseänsä ja tutustumaan monipuolisesti tanssin elementteihin ilon ja hauskuuden kautta!

Ryhmä osallistuu seuran näytöksiin. Kevätnäytös 4.5.2024.

Ohjaajat: Noora Mehto ja Tilda Simula
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu

Kevätkauden pituus: 8.1.-12.5.2024 Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 mikäli ryhmä joudutaan perumaan.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.