Dance 10-12v.

Dance 10-12v. -tunneilla harjoittelemme ilmaisua, tekniikkaa, luovuutta sekä rytmitajua. Tanssissa on paljon erilaisia tyylejä ja tunneilla kokeilemme niitä laidasta laitaan muun muassa nykytanssin, showtanssin sekä luovan tanssin kautta. Tuntimme koostuvat leikeistä, tekniikkaharjoittelusta, tanssisarjojen tekemisestä ja opettelusta sekä tietenkin hauskanpidosta. Tule siis rohkeasti kokeilemaan ja inspiroitumaan hyvästä musiikista ja upeasta ryhmähengestä! 

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Joulunäytös on 10.12.2022.

Ohjaajat: Saara Paavilainen, Noora Mehto
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu
Syksyn kauden pituus: 29.8.2022-11.12.2022. Harjoituksia ei järjestetä syyslomaviikolla 43.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 22.8.2022. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 34 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.