Dance 10-12v. Tarragon

Tervetuloa Tarragonin iloiseen ja lämpimään ryhmään! Ryhmään voit tulla ilman kokemustakin, sillä opettelemme tanssin lajitaitoja, koreografioita ja tekniikkaa rennolla otteella. Ryhmässä pääset myös leikkimään ja pitämään hauskaa, sekä tuomaan omia ideoita ja liikkeitä esille halutessasi! Ryhmä sopii kaikille tanssista kiinnostuneille!

Ohjaajat: Siiri ja Saara Paavilainen

Kausi: 26.8.-8.12.2024 Harjoituksia ei järjestetä alueen syyslomaviikolla eikä pääsääntöisesti juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.

Hinta: 70 € osallistumismaksu/kausi + 20 € jäsenmaksu.

Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla (katso https://mivo.fi/jasenyys/jumppaturva/ ).

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä osallistuu seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje.

Ilmoittautuminen Hoikan kautta.