Dance 13-17v. Lovage – esiintyvä ryhmä

Ilmoittaudu mukaan esiintyvään ja kilpailevaan tanssiryhmään! Lovage on suunnattu kaikille 13-17-vuotiaille nuorille, jotka ovat valmiita kehittämään itseään ja tuomaan taitojaan esille tanssin kilpailullisella puolella. Lovage-ryhmä tähtää keväällä 2024 tanssin kilpailuihin (Voimisteluliiton järjestämä).

Vaikka ryhmällämme on tavoitteita, emme unohda hauskanpitoa ja yhdessä tekemistä treeneissä. Harjoituksissa pääset kehittämään itseäsi ja tanssin lajitaitojasi, ilmaisemaan itseäsi ja rakastumaan tanssiin kokonaisvaltaisesti!
Kilpailevaan ryhmään ilmoittautuessa olisi hyvä, jos sinulla olisi jonkinlaista kokemusta tanssista, jotta voimme kehittää ryhmää eteenpäin tasaisesti. Kilpailutoimintaan on ostettava lisenssi keväällä 2024.

Ohjaajat: Siiri Paavilainen, Noora Mehto
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu
Kevätkauden pituus: 8.1.-12.5.2024 Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 mikäli ryhmä joudutaan perumaan.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.