Voimistelu 5-6v. Cinnamon

KEVÄÄN OSALTA RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Alle kouluikäisten voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita ja perusliikuntataitoja leikin ja ikätasoisten harjoitteiden kautta. Tunneilla edetään lasten oman tason ja kehityksen mukaan, kuitenkin yhdessä tehden. Tavoitteena on tuottaa onnistumisen kokemuksia ja liikunnan iloa, sekä kehittää motorisia perustaitoja. Voimistelukoulussa harjoittelu on monipuolista, ja antaa erinomaisen pohjan niin voimisteluun kuin muihinkin lajeihin.

Ryhmä osallistuu seuran näytöksiin. Kevätnäytös 4.5.2024.

Ohjaajat: Tarja Ikonen ja Ella Ikonen
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu

Kevätkauden pituus: 8.1.-12.5.2024 Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 mikäli ryhmä joudutaan perumaan.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.