Dance 7-9v. Caraway

Caraway on energinen ja hyvänmielinen tanssiryhmä, johon on jokaisen helppo tulla mukaan taitotasosta riippumatta. Tunneilla opetellaan tanssin tekniikkaa ja sarjoja hauskalla ja leikkimielisellä tavalla. Ryhmässämme toiveet, oma luominen sekä hauskuus saavat tilaa jokaisella treenikerralla!

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Joulunäytös 9.12.2023.

Ohjaajat: Siiri Paavilainen, Noora Mehto
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu
Syyskauden pituus: 29.8.-5.12.2023. Harjoituksia ei järjestetä syyslomaviikolla 43 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 34. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 34 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.