Dance 13-17v. Coconut

Tervetuloa mukaan Coconut-ryhmään, jossa pääset koukuttavaan tanssin maailmaan mukaan! Tunneilla ryhmämme harjoittelee erityylisiä tanssilajeja ja –sarjoja, tekniikkaa sekä omaa luovuutta ja ilmaisua. Kaikki harjoitteet tehdään hyvän musiikin tahtiin ja hyvällä mielellä. Jokainen tanssista kiinnostunut on tervetullut meidän ihanaan ja monipuoliseen porukkaamme!

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Joulunäytös 9.12.2023

Ohjaajat: Siiri Paavilainen ja Noora Mehto
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu
Syyskauden pituus: 28.8.-4.12.2023. Harjoituksia ei järjestetä syyslomaviikolla 43 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 34. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 34 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.