Dance 13-15v. Coconut

Tule mukaan nuorten tanssiryhmään. Coconut on suunnattu kaikille 13-15 -vuotiaille nuorille taustasta riippumatta. Ryhmässä pääsemme harjoittelemaan tanssin tekniikkaa sekä tanssikuntoa laajemmin, hauskanpitoa unohtamatta! Ryhmässä pääset käyttämään omaa mielikuvitusta sekä kehittämään omia taitojasi eri tanssityylien koreografioissa ja harjoitteissa. Suosittelemme ryhmää myös Lovage-ryhmään ilmoittautuville, jotta tanssin harjoittelua voi tehdä pitkäjänteisemmin ja laajemmin joka viikko. Ryhmä sopii kaikille tanssista kiinnostuneille!

Ohjaajat: Siiri Paavilainen

Kausi: 26.8.-8.12.2024 Harjoituksia ei järjestetä alueen syyslomaviikolla eikä pääsääntöisesti juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.

Hinta: 70 € osallistumismaksu/kausi + 20 € jäsenmaksu.

Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla (katso https://mivo.fi/jasenyys/jumppaturva/ ).

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä osallistuu seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje. Ryhmässä noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä.

 

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.