Dance 13-17v. Coconut

Dance 13-17v. -tunneilla harjoittelemme ilmaisua, tekniikkaa, luovuutta sekä rytmitajua. Tanssissa on paljon erilaisia tyylejä ja tunneilla kokeilemme niitä laidasta laitaan muun muassa nykytanssin, showtanssin sekä luovan tanssin kautta. Tuntimme koostuvat leikeistä, tekniikkaharjoittelusta, tanssisarjojen tekemisestä ja opettelusta sekä tietenkin hauskanpidosta. Tule siis rohkeasti kokeilemaan ja inspiroitumaan hyvästä musiikista ja upeasta ryhmähengestä! 

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Kevätnäytös lauantaina 29.4.2023.

Ohjaajat: Siiri Paavilainen
Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.
Hinta: 65€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu
Kauden pituus: 9.1.-7.5.2021. Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.