Sunstones klassikot

Sunstones on vuonna 2004 ja sitä aiemmin syntyneille naisille ja miehille tarkoitettu cheerleadingin kalssikkojoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa lajin eri osa-alueita: stuntteja, heittoja, pyramideja sekä permantoakrobatiaa. Sunstones osallistuu seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. Tule tutustumaan uuteen urheilulajiin tai vaikka lapsesi rakkaaseen harrastukseen. Tervetuloa mukaan!

Valmentajat: Veera  Paasonen

Kausi: 26.8.-8.12.2024 Harjoituksia ei järjestetä alueen syyslomaviikolla eikä pääsääntöisesti juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Urheilulliset sisäliikuntavaatteet, cheerleadingkengät tai muut sisäpelikengät. Juomapullo ja hiukset kiinni.

Hinta: 150 € osallistumismaksu/kausi + 20 € jäsenmaksu + 15 € harrastelisenssi.
Lisäksi jokainen osallistuja voi halutessaan tilata joukkueen treenipaidan. Treenipaidan tilaaminen ei ole pakollista.

Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla (katso https://mivo.fi/jasenyys/jumppaturva/ ).

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä voi halutessaan osallistua seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje. Ryhmässä noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä.

Ilmoittauminen Suomisportissa