Acro Cayanne

Cayanne-ryhmän tunneilla sidomme akrobatiavoimistelun liikkeitä sarjoiksi, teemme pyöriviä matalia ja keskitason nostoja sekä harjoittelemme korkeiden nostojen tekniikkaa.Kaikkea tätä ja muutakin harjoittelemme yhdessä paria ja ryhmiä vaihtaen, jotta osaaminen kehittyy tasapainoisesti hauskanpitoa unohtamatta. Tunnit sopivat niin tytöille kuin pojillekin.

Ryhmään osallistuminen vaatii akrobatiavoimistelun osaamista sekä hyvää liikkuvuutta, ketteryyttä, tasapaino- ja koordinaatiokykyä sekä voimaa. Tämän ryhmän harjoituksiin tullaksesi, sinulla tulee olla kokemusta akrobatiavoimistelusta. Kokemusta ja harjoitusta ko.liikkeisiin saat esimerkiksi AcroChervilin ryhmästä. Hallussa tulisikin olla Chervilin tavoiteliikkeet ennen tähän ryhmään ilmoittautumista. Tai olet saanut valmentajan ryhmä suosituksen kyseiseen ryhmään edeltävällä kaudella. Tässä ryhmässä jo tehdään selkeät roolitukset baceihin, midleihin ja toppeihin.

Mikäli valmentaja toteaa kauden alussa että ryhmä valintasi ei vastaa taitotasoasi, niin valmentajalla on oikeus siirtää sinut sopivaan ryhmään, edellyttäen että, ryhmässä on vielä tilaa.

Jos olet epävarma mihin ryhmään ilmoittautua, ole rohkeasti yhteydessä akro@mivo.fi.

Ohjaajat: Martiina Väisänen

Kausi: 26.8.-8.12.2024 Harjoituksia ei järjestetä alueen syyslomaviikolla eikä pääsääntöisesti juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata

Varusteet: Joustavat sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Suosittelemme, että tunneilla ei käytetä roikkuvia koruja ja pitkät hiukset pidetään kiinni.

Hinta: 90 € osallistumismaksu/kausi + 20 € jäsenmaksu.

Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla (katso https://mivo.fi/jasenyys/jumppaturva/ ).

 

Päätös ryhmän käynnistymisestä tehdään ilmoittautumismäärän perusteella viikkoa ennen kauden alkua. Osallistumismaksuilla katamme ryhmän ohjaaja- ja tilakustannukset. Ryhmä osallistuu seuran näytöksiin. Viikkoa ennen kauden alkua ilmoittautuneille lähetetään tervetulokirje. Ryhmässä noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä.

Ilmoittautuminen Hoikan kautta

Ryhmän tavoiteliikkeet:

Käsilläseisonta + kuperkeikka + spagaati

Takaperin kuperkeikka + jalkojen suoristus

Vetopunnerrus käsilläseisontaan (eli nk. pullup)

Käsinseisonnasta lasku haarakulmanojaan

Y-vaaka

Puolivoltti

Arabi-flikki

Käsinseisonta

Käsilläkävely

Korkeat pari liikkeet esim. Tähti, lentskari, enkeli (suorille käsille) ja korkea kynttilä.