Acro Caynne

Cayanne-ryhmän tunneilla sidomme akrobatiavoimistelun liikkeitä sarjoiksi, teemme pyöriviä matalia ja keskitason nostoja sekä harjoittelemme korkeiden nostojen tekniikkaa. 
Kaikkea tätä ja muutakin harjoittelemme yhdessä paria ja ryhmiä vaihtaen, jotta osaaminen kehittyy tasapainoisesti hauskanpitoa unohtamatta. Tunnit sopivat niin tytöille kuin pojillekin. 

Cayanneen tullaksesi sinulla tulee olla hallussa AcroChervilin tavoiteliikkeet sekä pariliikkeistä ns. lentokoneen sekä valtaistuimen molemmat roolit (pohja ja lentäjä). Liikkeen on pysyttävä vakaana molemmissa rooleissa  5 sekunnin ajan.  

Ryhmään osallistuminen vaatii akrobatiavoimistelun osaamista sekä hyvää liikkuvuutta, ketteryyttä, tasapaino- ja koordinaatiokykyä sekä voimaa. Tämän ryhmän harjoituksiin tullaksesi, sinulla tulee olla kokemusta akrobatiavoimistelusta.

Kokemusta saat esimerkiksi AcroChervilin ryhmästä. 

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Joulunäytös. Ryhmässä on mahdollista suorittaa Starttimerkki.

Jos olet epävarma mihin ryhmään ilmoittautua, ole rohkeasti yhteydessä akro@mivo.fi .

Ohjaaja: Kirsi Kähäri
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 80€ osallistumismaksu/kausi + 20€ jäsenmaksu. Osallistujan suorittaessa merkkejä, osallistuja maksaa itse lisenssimaksut (Stara-lisenssi Starttimerkkiin 10,50€ / Pronssimerkin harrastelisenssi 20€.

Kevätkauden pituus: 8.1.-12.5.2024 Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9 eikä juhlapyhinä. Pyrimme korvaamaan mahdolliset kauden aikana perutut tunnit, mutta sairastapauksen sattuessa 1-2 treenikertaa/ kausi ei korvata.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään viikolla 52. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 mikäli ryhmä joudutaan perumaan.

Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille sähköpostilla saapuvalla tervetulokirjeellä.

Ilmoittautuminen ryhmiin Hoikan kautta.
Osallistumismaksumme on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Lue lisää maksutavoista.

Ryhmän tavoiteliikkeet:

Käsilläseisonta + kuperkeikka + spagaati
Takaperin kuperkeikka + jalkojen suoristus
Vetopunnerrus käsilläseisontaan (eli nk. pullup)
Käsinseisonnasta lasku haarakulmanojaan
Krokotiili
Y-vaaka
Puolivoltti
Arabi-flikki
Käsinseisonta
Käsilläkävely
Akropuihin tutustuminen