Acro Caynne

Cayanne-ryhmän tunneilla sidomme akrobatiavoimistelun liikkeitä sarjoiksi, teemme pyöriviä matalia ja keskitason nostoja sekä harjoittelemme korkeiden nostojen tekniikkaa. Ryhmään osallistuminen vaatii akrobatiavoimistelun osaamista sekä hyvää liikkuvuutta, ketteryyttä, tasapaino- ja koordinaatiokykyä sekä voimaa. Kaikkea tätä ja muutakin harjoittelemme yhdessä paria ja ryhmiä vaihtaen, jotta osaaminen kehittyy tasapainoisesti hauskanpitoa unohtamatta. Tunnit sopivat niin tytöille kuin pojillekin. 

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin. Ryhmässä on mahdollista suorittaa Starttimerkki ja akron pronssimerkki.

Ohjaajat: Tarja Ikonen
Varusteet: Joustavat ihon myötäiset sisäliikuntavaatteet, ei jalkineita. Juomapullo. Tunneilla ei voi käyttää koruja. Pitkät hiukset suositellaan letitettäviksi.
Hinta: 80€ osallistumismaksu/kausi + 10€ jäsenmaksu. Osallistujan suorittaessa merkkejä, osallistuja maksaa itse lisenssimaksut (Stara-lisenssi Starttimerkkiin 10,50€ / Pronssimerkin harrastelisenssi 20€)
Kevään kauden pituus: 12.1.-8.5.2022. Harjoituksia ei järjestetä 2.3. hiihtolomaviikolla.
Vakuutus: Ryhmään osallistuvat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturvalla.

Päätös ryhmän alkamisesta tehdään 2.1. Pyydämme ilmoittautumiset tätä päivää ennen, jotta näemme realistisen osallistujamäärän. Pyrimme kattamaan ryhmien ohjaajakulut ja tilavuokrat osallistumismaksuilla, ja teemme päätöksen ryhmän alkamisesta näiden tietojen perusteella. Ilmoitamme viikolla 1 ryhmän alkamisesta ilmoittautuneille.

 

Ryhmän tavoiteliikkeet:

Käsilläseisonta + kuperkeikka + spagaati
Takaperin kuperkeikka + jalkojen suoristus
Vetopunnerrus käsilläseisontaan (eli nk. pullup)
Käsinseisonnasta lasku haarakulmanojaan
Krokotiili
Y-vaaka
Puolivoltti
Arabi-flikki
Käsinseisonta
Käsilläkävely
Akropuihin tutustuminen